To je to što me zanima!

Adebayor: Modrić je jedan od najboljih s kojima sam igrao

Togoanski napadač prošlo je ljeto došao u Tottenham na posudbu iz Cityja. Nije mu dugo trebalo da shvati koliko kvalitetnog suigrača ima u našem Luki Modriću...
Vidi originalni članak

Emmanuel Adebayor je u razgovoru za London Evening Standard priznao da uživa u Tottenhamu, a kao jedan od glavnih razloga za to je naveo upravo Luku Modrića.

- On je jedan od najboljih nogometaša s kojima sam igrao. Iznimno je kreativan, inteligentan, ima fantastičnu tehniku i sjajnu sposobnost driblinga. Uživam igrajući uz dobre igrače, a Luka je dobar i kao čovjek, tako da je to savršenstvo -  izjavio je Adebayor koji je u karijeri igrao uz mnoge velike igrače u Monacu, Arsenalu, Manchester Cityju i Real Madridu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • serbiandabar 12.01.2012.

    Najbolji nije sigurno, ni priblizno, ali da je ubedljivo naj ruzniji, to sigurno bez konkurencije, koja uzgred nije mala jer ipak igra u Engleskoj!

  • nogometas24 12.01.2012.

    modric je bez dvojbe sjajan nogometas za klub poput tottenhama ili za hrvatske mogucnosti ali definitivno ne spada na listu veznih igraca svjetske klase to sto je adebayor rekao je normalno jer igraju u istom kluu pa nemoze tip reci da modric nije dobar kad igraju za iste boje istog trenera imaju i dalje da ne nabrajam

  • Markoviču Jedi Govna 12.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare