To je to što me zanima!

Ademi: City je s drugog svijeta, ravnopravni smo s druga dva...

Zadovoljan sam protivnicima. Znali smo da u Ligi prvaka nema laganih suparnika. Možemo se nositi sa svima, uvjeren sam kako imamo što pokazati u ovoj skupini, kaže Bruno Petković
Vidi originalni članak

Manchester City je momčad s drugog svijeta, međutim možemo se ravnopravno nositi sa Šahtarom i Atalantom, kazao je kapetan Dinama Arijan Ademi nakon ždrijeba Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svom sedmom nastupu u Ligi prvaka nogometaši Dinama igrat će u skupini C zajedno s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, odlučeno je ždrijebom održanim u Grimaldi Forumu u Monte Carlu.

- Imamo realne izglede protiv Atalante i Šahtara i vjerujem kako Dinamo može proći skupinu - kazao je kapetan "modrih".

Bruno Petković je naglasio kako je zadovoljan ždrijebom.

- Zadovoljan sam protivnicima. Znali smo da u Ligi prvaka nema laganih suparnika. Možemo se nositi sa svima, uvjeren sam kako imamo što pokazati u ovoj skupini - poručio je napadač hrvatskog prvaka.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tomicalomica 30.08.2019.

    Treba pojačat plave za LP , dovest Mandžu ili Ibru i jednog krvavog braniča koji jede protivničke napadače kao Joe Šimunić nekada ... ovo momčaj je ok ali fale im fizički snažni igrači , vidjeli smo protiv Rosenberga

  • TamnaZvijezda 30.08.2019.

    Ma niste baš "ravnopravni" ni s druga dva, ali tu ste negdje . Osim toga "cilj", je ispunjen, igrati u skupinama "LP", dati sve od sebe i to je to. Navijam za Hajduk, ali za sve druge Hrvatske klubove, to je nedostižno, rekao bih "svjetlosne godine" daleko. Bravo, i želim vam sreću.

  • 29.08.2019.

    Ademija još drži onaj doping..

Komentiraj...
Vidi sve komentare