To je to što me zanima!

Ademi možda ipak ide u Lille?! Francuzi sad nude 6,5 mil. €...

Danas je posljednji dan prijelaznog roka u Francuskoj i Arijan Ademi bi na kraju mogao otići u Lille. Nedavno je kapetan s Dinamom potpisao ugovor do 2023., ali Francuzi od njega nisu odustali
Vidi originalni članak

Arijan Ademi početkom kolovoza potpisao je novi, petogodišnji ugovor s Dinamom, ali bi na kraju prijelaznog roka ipak mogao napustiti Maksimir. Novi ugovor ga veže do 2023. godine, ali ni njegovo potpisivanje nije obeshrabrilo francuski Lille. Christophe Galtier, trener Lillea, pod svaku cijenu želi Dinamovog kapetana. 

Lille je u Maksimir slao ponude od 4-5, milijuna eura, a sad je poslao i novu. Za Ademija je spreman platiti 6,5 milijuna eura, ali Dinamo želi još više novca. Navodno ga ne bi pustili za manje od osam milijuna eura. Danas je posljednji dan prijelaznog roka u Francuskoj i Lille je spreman Ademija doslovno čekati do posljednjih sati.

Pred ljudima koji vode Dinamo su očito sati odluke. Zadržati kapetana ili ga pustiti ako Lille još malo podeblja svoju ponudu. 

Kapetan je protiv Young Boysa u Maksimiru zaradio manju rupturu mišića. Zbog toga će izvan terena biti najmanje dva tjedna, ako ostane u Dinamu, vratit će se taman za prvo kolo Europske lige.

Navodno ljude iz Lillea ne brine ta činjenica što je Ademi sad ozlijeđen. Oni ga baš silno žele i odlučni su u svojoj namjeri.  Sad je sve na Dinamu i Ademiju.

 

 

VIDI OVO! Suluda nogometna pravila koja sigurno niste čuli. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 31.08.2018.

    Ako je ponuda 7.5 miliona EURA prodaj odmah. Klub sigurno ne može funkcionirati od navijača koji na utakmicu dođu svaku prestupnu godinu. Zna se koje su zakonitosti nogometnog tržišta. Uostalom svi prodaju i kupuju pa tako i Dinamo. Kako bi se inače financirao.

  • kele2 31.08.2018.

    Hahah taj može igrati samo u dinamu u kakvom lilu?

  • Fahri Musliu Junior 31.08.2018.

    Čovjek je svojim pristupom, odnosom prema igri, odnosom prema klubu, navijačima i opčenito igrom, zadužio Dinamo. Da nije Albanac i da je Hrvat igrao bi u reprezentaciji Hrvatske a ne za Makedoniju (bar kao rezerva Brozoviću, ako ništa drugo) i postigao bi cijenu od 15-ak miliona na tržištu. HNS ga je namjerno gurnuo iz reprezentacije da se otvara mjesto za neke njihove "ljubimce". Neshvatljivo mi je da su falš igrači poput Jedvaja, Ćorića Pjace, ili Roga stalni reprezentativci i na tržištu skuplji od Ademija a nisu mu po kvaliteti niti do koljena. Kao Albanac iz Hrvatske ponosan sam na njega i na Kujtima Shalju, Zhavelija, Edmonda Tomiqa, Abazija, Prengu, Vatu, Koznikua, Grezdu i sve Albanske nogometaše koji su uspješno nastupali ili nastupaju u HNL. Hvala im!

Komentiraj...
Vidi sve komentare