To je to što me zanima!

Ademi na trening NK Kustošije došao u Dinamovim hlačicama

Ademi je odradio prvi trening u zagrebačkom četvrtoligašu. Kustošija se natječe na amaterskoj razini pa bivši Dinamov dokapetan smije igrati unatoč Uefinoj kazni...
Vidi originalni članak

Nekad se pripremao za Arsenal, Hajduk i Rijeku a sad ga čekaju, Ponikve i NK ZET. Arijan Ademi odradio je prvi trening za zagrebačku Kustošiju. Dinamov dokapetan došao je u četvrtoligaša za koji smije igrati unatoč Uefinoj kazni od četiri godine.

Ademi je pao na dopinškom testu nakon Dinamove pobjede protiv Arsenala na startu Lige prvaka. Zbog istog dopinga zlatnu olimpijsku medalju iz Seula 1988. izgubio je Ben Johnson. Ademiju su u krvi pronašli tragove Stanozolola, a Uefa je bila nemilosrdna. Ademi je do tada bio na mnogim testiranjima i nikad nije bilo problema.

Kustošija kao novi početak

NK Kustošija vodeća je momčad međužupanijske lige - središte, a kako se radi o natjecanju na amaterskoj razini, Ademi može igrati. Prvi trening veznjak makedonske reprezentacije odradio je u Dinamovim hlačicama.

- Davat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Meni je četvrta liga sad realnost. Ne bih išao tamo da ne mislim davati 100 posto - rekao je Arijan Ademi.

Naravno da ni u Kustošiji nisu imali ništa protiv. Dobili su igrača koji će svojim znanjem i iskustvom pomoći mladima. Kod Ademija htijenje nikad nije bilo upitno. Protiv Arsenala, Hajduka ili Ponikvi, Ademi će ići sto na sat. 

Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 68

  • DarioRaguz 29.01.2016.

    Izgleda kao Gennaro Gattuso u mladjim danim lol... Ademi ne daj se svi smo uz tebe :D

  • šteta 27.01.2016.

    pa,dokaz da ne odustaje unatoč suspenziji,da održava formu

  • Arijevac 27.01.2016.

    Samim time kako izgleda na slikama,ne obrijan i ne ošišaš vidi se koliko ga pati što ne može biti profesionalni nogometaš,ali šta je tu je,ADEMI samo hrabo naprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare