To je to što me zanima!

Ademi: Ne bi bilo fer da igram samo zato što sam kapetan...

Dinamo će u utakmicama protiv Benfice igrati bez kapetana Arijana Ademija koji mora na operaciju trbušnog zida. Zahvat će obaviti u Münchenu, a oporavak će trajati oko tri tjedna
Vidi originalni članak

Žao mi je što je tako ispalo, ali to je valjda sudbina, rekao je Arijan Ademi koji neće igrati u utakmicama Dinama protiv Benfice.

Ademi dugo vuče ozljedu trbušnog zida, a iako ga je klub dugo nagovarao na operaciju, on je radije igrao pod injekcijama, vodio momčad u najvažnijim utakmicama.

Ali i tijelo ima svoje granice. Ademi je dugo trpio bolove, postalo je neizdrživo i sada je pristao otići na operaciju u Münchenu.

UPITAN HAJROVIĆ Problem: Ademi na operativni zahvat, ne igra protiv Benfice!

- Mislim da ne bi bilo fer i korektno prema suigračima, Dinamu i našim navijačima da istrčim u utakmici u kojoj ne mogu dati sto posto od sebe samo zato što sam kapetan - rekao je Ademi.

- Vjerujem u svoje suigrače da mogu riješiti Benficu i bez mene te sam uvjeren kako ću biti s njima na travnjaku već u četvrtfinalu Europa lige. Do tada će u meni imati najvećeg navijača - dodao je kapetan Dinama.

Ademi bi se punim treninzima nakon operacije trebao vratiti za tri tjedna, a do tada će njegovo mjesto u momčadi zauzeti Ivan Šunjić

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Laphroaig 01.03.2019.

    Neće zauzet Šunjić jer on ima kartone pa ni on ne može igrati prvu utakmicu.

  • zlica2 01.03.2019.

    Sretno Ademi i sto brzi oporavak ti zelim!

  • drogec 01.03.2019.

    Koji je to gospodin a ne kao neki nasi iz repke znali su da nisu spremni za finale ali ipak su igrali tu se vidi sportski duh i postovanje prema ekipi i navijacima svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare