To je to što me zanima!

Ademi: Primili smo glupi gol, ne zabijemo pa opet izgubimo

Žao mi je što nismo europsku sezonu završili pobjedom. Prečesto kažnjavaju naše greške i šteta je što nismo uspjeli zabiti i izvući remi, rekao je strijelac Duje Čop
Vidi originalni članak

Nakon poraza od Ludogoreca na Maksimiru nogometaši Dinama, logično, bili su jako razočarani. Samo jedan osvojen bod u šest utakmica znači i najlošiju sezonu 'modrih' u Europskoj ligi.

- Žao mi je što nismo europsku sezonu završili pobjedom. Primili smo glupi gol, prečesto kažnjavaju naše greške i šteta je što nismo uspjeli zabiti i izvući remi. Trebamo se okrenuti Zadru i pobijediti te ostvariti prolaz u Kupu u Splitu - rekao je strijelac Duje Čop nakon utakmice.

Zbog poraza žali i Arijan Ademi.

- Događa nam se ista greška, primimo glupi gol, ne zabijemo pa opet izgubimo. A bili smo blizu pri 1-1, a u nastavak utakmice smo dobro ušli - rekao je veznjak Dinama, a Ivo Pinto je dodao:

- Čestitam Ludogorecu na pobjedi, a mi se okrećemo Zadru pa Hajduku u Kupu. Imali smo dobrih trenutaka, ali nismo izdržali do kraja te nismo zabili gol.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • brajdas 13.12.2013.

    sve badava pogledajte Maribor maminjo kupi igrace iz Rijeke vidis kako tamo igraju makni se u tebi je glavna kocnisa

  • bajica1009 13.12.2013.

    Primate golove preko lijevog boka, Hernandez gotovo ne igra obranu a vi mijenjate bekove Pinto igra malo po malo Tomečak nije za vas po meni nema razlike jedino u plači, ako ide dio Mamiću onda ok. U obrani nije dobar portugalac poteraj ga u m... dovedi ganca nije nešto domači sve sića a rupa u sredini je veliki JO ali on je za dom (penzionera) spreman još od lani. Koliko mladih iz vaše škole igra u prvoj ekipi a vani poturnirima dijele lekcije vršnjacima, za njih nema strpljenje uhvatili se Halilovića može u ovoj ligi, Osijeku uzeli Dina kao i varteksu mlade igraće ovi ispali a ovi drugi će ispasti samo da mogu u goste ići po sigurna tri boda, Šuker samo gleda i uzima pinku jer ga to jedino zanima jer kad uloži kunu snaći će nas velika kataklizma, na sreću to nam se neće dogoditi jer on pije na tuđi račun.

  • matooo 13.12.2013.

    moj ademi vi ste svi skupa tamo glupi jer se dizete u nebesa jedino dinamo moze igrati u europi deset godina zaredom i uvijek se vadit na pocetnicke greske i glupe golove i danak neiskustva ajd prodajite tu pricu nekom drugom losi ste i niste dobri i zato gubite protivnici su bili bolji i kvalitetniji i tu je prici kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare