To je to što me zanima!

Ademi: Nogomet je moj život, a Kustošija mi je sada realnost

Davat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Meni je četvrta liga realnost, rekao je Arijan Ademi, koji bi nakon Uefine suspenzije trebao igrati za Kustošiju...
Vidi originalni članak

Arijan Ademi u četiri godine ne smije zaigrati za profesionalni klub. No karijera Dinamovog veznjaka nije gotova. Zoran Mamić je uoči odlaska momčadi na pripreme najavio kako će bivši igrač "modrih" igrati u četvrtoligašu Kustošiji.

- Nogomet je moj život - rekao je Ademi, prenosi Dinamova stranica.

- Teško je uopće riječima opisati što sam sve prošao od prvog pozitivnog testa do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se nogometa, ali kako vrijeme prolazi tako nestaju i dvojbe jer nogomet je moj život - priča Dinamov dokapetan.

Svoju karijeru trebao bi nastaviti u četvrtoligašu.

- Vidio sam u medijima slučaj s Kustošijom. Mene nitko nije nazvao i pitao, prepustio sam sve Dinamu. Samo želim igrati nogomet. Nemam ništa protiv Kustošije. Prihvatit ću to - kaže Dinamov veznjak, koji je dobio najveću kaznu za doping u povijesti. 

U krvi Dinamovog dokapetana pronašli su steroid na koji je pao i Ben Johnson 1988. godine. Uefa nije imala milosti, iako je Ademi na svim testovima prije toga bio čist.

- Nismo još ništa definirali, ali ako se klubovi dogovore, idem u Kustošiju. Davat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Meni je četvrta liga sad realnost. Ne bih išao tamo da ne mislim davati 100 posto - rekao je Ademi.

Naravno da ni u Kustošiji nemaju ništa protiv.

- Nama bi bila velika čast u svome klubu imati takvog igrača. Prvi smo na prvenstvenoj ljestvici, ambiciozan smo i uređen klub te vjerujemo da bi se i Ademi ovdje odlično snašao - rekao je predsjednik NK Kustošije Vlado Babić za Goal.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Jakich47 26.01.2016.

    i po igrama ti je realnost Kustosija

  • gladijator 26.01.2016.

    Arijan Ademi je za Hrvatsku dao jako puno, a dao bi još i više da je bilo poštenja. Ovo sa dopingom je enigma, jer je Arijen poznat po sportskom ponašanju u i van terena, testiran puno puta i bio čist, što se i kako se ovo sa dopingom desilo ne znam, sam znam da svatko tko je dopingiran treba biti kažnjen, ali bez dvostrukih mjerila!!!!

  • Ivan Mašić 26.01.2016.

    Sad će igrati za ćevape i žuju poslije tekme. Mislim da to nije na listi zabranjenih sredstava.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare