To je to što me zanima!

Adesanya obranio naslov, ali i razbjesnio publiku srednjacima

Publika je svoje nezadovoljstvo viđenim pokazala i zviždanjem koje je nakon brobe Adesanya još više potencirao, a kada je čula jednoglasnu odluku sudaca - publika je zviždala još glasnije...
Vidi originalni članak

U glavnoj borbi večeri UFC-a 248, Israel Adesanya obranio je pojas prvaka protiv Yoela Romera, ali i razočarao publiku. Nije bio problem u borbi, iako niti ona nije bila brilijantna već u njegovom ponašanju za vrijeme nje. 

Osim što je Adesanya bježao od Romera i izbjegavao udarce, još mu i pokazivao srednji prst kada bi ga Romero pozvao u sredinu kaveza da se napokon 'potuku kako treba'. 

Publika je svoje nezadovoljstvo viđenim pokazala i zviždanjem koje je nakon borbe Adesanya još više potencirao, a kada je čula jednoglasnu odluku sudaca - publika je zviždala još glasnije. 

 Naravno, Adesanya je u pobjedničkom govoru rekao da nema ničega spornog u njegovoj pobjedi, dok je Romero bio šokiran i razočaran što je Novozelanđanin samo trčao po oktogonu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 08.03.2020.

    Zhang je zivotinja, ima power ko musko

  • 08.03.2020.

    Dovoljno je pogledat ime novinara koji je objavio ovaj članak,dotična nema veze sa sportom.

  • LiLu 08.03.2020.

    Joanna Jedrzejczyk i Weili Zhang ...auuuuu koji mec jbt ,al se pobise ma svaka im cast ,fenomenalan mec nisam bolji gledao dugo vremena ,,, al stvaro vi na 24 o ovoj drugoj borbi pisete ...ma dajjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare