To je to što me zanima!

Adriano Galliani: Plakao sam kad je Kaka potpisao za Real

Pred kraj ljetnog prijelaznog roka otišao sam po njega u Madrid i vratio ga u Milano. On je fenomen, rekao je Galliani i dodao kako je zaplakao kad je Kaka otišao '09.
Vidi originalni članak

Kaka je 2009. godine prešao iz Milana u madridski Real za 65 milijuna eura. Nije se baš naigrao, a ove sezone Brazilac se vratio u Milan. Potpredsjednik "rossonera", Adriano Galliani, rekao je kako mu je bilo teško 2009. godine.

- Plakao sam kad je otišao u Real. Pred kraj ljetnog prijelaznog roka otišao sam po njega u Madrid i vratio ga u klub. On je fenomen - rekao je Galliani.

Kaka je počeo u Sao Paolu, a 2003. godine potpisao je za Milan u transferu od 9 milijuna eura. S "rossonerima" ima trofej Serije A, Ligu prvaka, Superkup i svjetsko klupsko prvenstvo. U Realu je bio u drugom planu, a preporodio se povratkom u Milan.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • madridista-de-corazon 03.12.2013.

    Šteta zbog ozljede dok je igrao u Realu :/ da nije bilo te ozljede tko zna gdje bi mu bio kraj...

  • deniman 03.12.2013.

    kaka majstor, mjesto mu je u brazilskoj repki, neznam a je u njoj. meni jedan od najdražih igrača, izvrsna mu je bila ona izjava kad je igro za real, da je namjestio tri gola i da je napravio svoje posao, majstor....................

  • Deanmartin 03.12.2013.

    ja jos uvjek placem, sto nisam uspio u nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare