To je to što me zanima!

Adriano klub mijenja, ali na trening ne dolazi nikad

Brazilski napadač ne prestaje šokirati javnost. Ni nakon povratka u Brazil nije promijenio navike. A trenerima preostaje jedino i isključivo - poludjeti
Vidi originalni članak

Da nema svojih 'mušica', Adriano bi vjerojatno bio jedan od najboljih nogometaša današnjice. Ljevicom, u kojoj se smjestio top, u svojim je najboljim danima oduševljavao nogometni svijet. Ali problem je što 'mušica' i te kako ima. I previše. Pitajte bilo kojeg od njegovih trenera, njima će najlakše biti opisati 'lik i djelo' talentiranog igrača kojem se baš i ne da. S njim je teško na kraj izlazio Mancini, ništa bolje nije prošao Jose Mourinho, a polako u ovu skupinu ulazi i trener Flamenga.
Mourinho je Adriana dugo trpio, pokušavao, tolerirao mu sitne nepodopštine. Sve dok nije otišao na pripreme reprezentacije i odande poslodavcima nedvosmisleno poručio:
- Ja se više u Inter ne mislim vraćati!
Ostao je doma, u Brazilu, i odjenuo dres Flamenga. Odigrao je i prvu utakmicu, zabio gol, podsjetio na starog Adriana... A onda je došao utorak, a njemu se nije išlo na trening. Pa je odlučio da neće ni ići. Trener Cuca 'podivljao' je primijetivši da 27-godišnjeg napadača nema među suigračima.
- Ovo stvarno ne mogu razumjeti. Nije bilo u planu da danas ne trenira. Vidjet ćemo što će biti na poslijepodnevnom treningu - rekao je uznemireni trener Flamenga i dodao:
- Adriano će morati pronaći jako dobar razlog zbog kojeg se nije pojavio na treningu.
Adriano i njegovi suigrači dobili su slobodan ponedjeljak nakon nedjeljne pobjede protiv Atletico Paranaensea, no tko je vidio odmarati se samo jedan dan?! A ispriku će valjda smisliti...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 03.06.2009.

    ima 27 godina i još nije se sredio i smirio...neki njegovih godina imaju već familije i odgovorniji su.

  • _Chelsea_ 03.06.2009.

    njemu ne treba trening

  • SmackThat 02.06.2009.

    Treninzi su za one koji ne znaju igrat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare