To je to što me zanima!

Adriano nakon ludog provoda slučajno zapucao u djevojku

Bivša zvijezda talijanske Serie A sada u redovima Corinthiansa, Adriano iz pištolja svog zaštitara ranio je djevojku ispred kluba u Riju u kojem se te večeri provodio
Vidi originalni članak

Adriano, igrač Corinthiansa s kojim je ove sezone osvojio naslov prvaka opet se uspio uvaliti u nevolje. Na izlasku iz noćnog kluba u Riju ranio je djevojku iz vatrenog oružja.

Andriano je oko šest sati ujutro napustio klub u kojem se provodio te je pratnji svog zaštitara sjeo u svoj BMW kako bi se odvezao iz lokala. Igraču je očito bilo dosadno pa je posegnuo za pištoljem svog osiguranja, višeg poručnika vojne policije, i nehotice ispalio hitac. Slučajno ispaljeni metak ranio je 20-godišnju djevojku Adriene Cyrilo u lijevu ruku. 

Djevojka je odmah prevezena u bolnicu i podvrgnuta operativnom zahvatu dok se igrač odvezao kući kako bi se odmorio od burnog izlaska, ali i šoka kojeg je pretrpio.

Policija je potom zaplijenila vozilo igrača u kojem su se još nalazili tragovi krvi nakon slučajne pucnjave, a osim Adriana i njegovog zaštitara ispitane su i dvije djevojke koje su se nalazile u autu.

Igraču to nije prvi ispad otkako se vratio u Brazil. Nedavno se našao na meti lokalnih medija jer je poklonio motor majci lokalnog kriminalca upletenog u trgovinu drogom, a uhvaćen je i kako pozira s puškom u ruci imitirajući pozdrav lokalne kriminalne skupine. Nogometaša je policija već nekoliko puta zaustavljala zbog prebrze vožnje i sumnje da je vozio u alkoholiziranom stanju no Adriano je redovito odbijao podvrgnuti se alkotestu.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • zephyr 25.12.2011.

    navijam za inter od malena..i kad si igrao,zabijao nadao sam se da ces postati veliki igrac kojeg cemo svi pamtiti..a postao si nazalost samo pijanac..steta,imao si ljevacinu kakvu dugo neki napadac nece imati.. Eto sto ti je slava napravila!!! cccc

  • HellBoy_1 25.12.2011.

    cekajte malo ovo mi je sumnjivo jesto li sto posto sigurni da nije Balotelli bio u blizini....:)

  • bore1989 25.12.2011.

    tako je to kat ti slava udari u glavu...ne znaš više kaj bi radio pa radiš pi*darije

Komentiraj...
Vidi sve komentare