To je to što me zanima!

Afrički 'Air Ronaldo' skinuo je i onaj nevjerojatni skok Cristiana

'Air Ronaldo' je protiv Sampdorije zabio gol glavom sa 256 centimetara visine nakon što se odrazio 71 cm, a stoper škotskog Motherwella Bevis Mugabi zabio je za pobjedu s 262 cm visine nakon skoka od čak 75 cm
Vidi originalni članak

Leti, leti, Mugabiiii! Bio je to nebeski skok stopera iz Ugande Bevisa Mugabija (25) koji igra u škotskom Motherwellu, a protivnički igrači mogli su ga samo gledati nakon što im je 'iz aviona' zabio glavom za 2-1 i veliko slavlje njegova kluba! Nisu mogli vjerovati nogometaši Ross Countyja što se dogodilo, a stoper je ovim golom srušio rekord Cristiana Ronalda!

Sve se to dogodilo 20 minuta prije kraja utakmice, a nakon susreta nakon što je saznao da je skinuo Ronaldov rekord, dobro raspoloženi stoper Motherwella se našalio:

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldov gol protiv Sampdorije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On je jako natjecateljski nastrojen momak pa bih mu mogao poslati poruku i napisati 'Brate, moraš poboljšati svoji igru' - rekao je Mugabi kojeg je ovaj gol 'lansirao' u zvijezde:

- Mobitel mi ne prestaje zvoniti. Inače nisam osoba od društvenih mreža pa mi je ovo malo zastrašujuće, ali i lijepo kad te uspoređuju s jednim od najboljih nogometaša svih vremena, a kad skočite više od njega - to je ludo! Rekord je lijep, ali bio sam sretniji zbog pobjede nego zbog gola. Oduvijek imam dobar skok, ali to nitko nije primijetio - zaključio je Mugabi.

POGLEDAJTE VIDEO: Dok Juve igra, CR i Georgina se griju vrućim pusama u jacuzziju

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo odrazio se 71 cm i sa 256 cm zabio gol za pobjedu protiv Sampdorije (2-1) prije godinu i tri mjeseca, ali njegov rekord je sad srušen.

- Pokušat ću ići na više ubačaja, a garantiram vam da ću skočiti još više - jasan je stoper iz Ugande.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 02.02.2021.

    Da se Ronaldo ispravio a ne ovako u koso skocio bi i 100cm

  • vida 0065 01.02.2021.

    Žal mi je te dvojice. Davno prije bez droge 89 službeno

  • nomistakes 01.02.2021.

    amejzing

Komentiraj...
Vidi sve komentare