To je to što me zanima!

Aguero potpisao ugovor s Pumom vrijedan 6 milijuna €

Sergio Aguero postao je najplaćeniji igrač Premiershipa, bar kada su sponzorski ugovori u pitanju. S Pumom je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 6 milijuna eura
Vidi originalni članak

Argentinski napadač Sergio Agüero potpisao je najunosniji sponzorski ugovor u engleskom nogometu. Napadač Manchester Cityja stavio je potpis na trogodišnji ugovor s Pumom koji će mu garantirati gotovo šest milijuna eura.

Agüero je prije dolaska na Etihad bio sponzoriran od strane Nikea s kojim se rastao potpisavši za Manchester City. Argentinac, koji je zabio šest pogodaka u pet nastupa ove sezone, dobivat će godišnje 1.45 milijuna eura, plus bonusi za golove postignute u engleskom prvenstvu, Ligi prvaka ili za reprezentaciju Argentine.

Iako je njegov ugovor sada najunosniji na "otoku", unosniji čak i od onog Waynea Rooneyja s Nikeom (milijun eura ), Lionel Messi i Cristiano Ronaldo ipak još uvijek predvode kolonu po tom pitanju. Messi (Adidas) i Ronaldo (Nike) godišnje dobivaju preko dva milijuna eura od svojih sponzorskih ugovora plus bonusi.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • pex_10 18.09.2011.

    Pes je vrh fifa ima bolju grafiku ali gle pes je pes

  • proffy7 17.09.2011.

    FIFA 12 = (F)emales (I)gnored (F)or (A)nother (12)months

  • Notorious Nike 17.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare