To je to što me zanima!

Ahmad Sharbini nazvao je sina po bratu, barbi Anasu

Davno prije sam rekao kako ću sinu, ako ga ikad dobijem, nadjenuti ime Anas, po bratu, otkrio je novopečeni otac, igrač Hajduka Ahmad Sharbini
Vidi originalni članak

Napadač Hajduka Ahmad Sharbini postao je u ponedjeljak popodne otac, njegova supruga Dragana Janković u Splitu je rodila dječaka kome su nadjenuli ime  - Anas.
- Davno prije sam rekao kako ću mu, ako ikad dobijem sina, nadjenuti ime Anas, po bratu – otkrio nam je sretni otac, koji je prije nekoliko godina na prsa dao istetovirati bratov lik.
- Jako smo povezani a ne bih imao ništa protiv da sin krene 'barba Anasovim' stopama – kaže stariji Sharbini, koji je u restoranu 'Stari mornar' na Poljudu povodom rođenja sina počastio suigrače večerom.
Ahmad je jučer priznao i kako je njegov istup nakon utakmice Superkupa sa Dinamom, u kome je kritizirao trenera Stanka Poklepovića, bio nepotreban.
- Bio sam jako nervozan, supruga je bila sama u bolnici, trebala je roditi svakog trenutka... Ja sam bio u Zagrebu na utakmici, izgubili smo, a igrao sam svega dvije - tri minute. Sve mi se skupilo i zato sam tako reagirao, no sada je to sve iza mene. Okrećem novu stranicu, trenirati ću i šutjeti, čekati strpljivo svoju šansu koju znam da mogu i moram iskoristiti.
PRESRETNI 'BARBA ANAS'
Najbitnije je da je sve u redu i da su mali i majka dobro. Sigurno da sam sretan što je brat dobio sina i počašćen što nosi moje ime.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bubislav 20.07.2010.

    jel ovi tetovira bratovo lice na prsa ! lipo će mu bit ženi prvu bračnu večer

  • dozvati1 20.07.2010.

    ....ovaj se napije,netko ga pita kako se zove sin a on će - ananas - inaće malom svako dobro ....

  • chelsea_fan 20.07.2010.

    najpopularnije ime je to sad ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare