To je to što me zanima!

Ailton daje Grafiteu kravu i konja ako mu sruši rekord

Zabije li četiri gola u zadnja dva kola, nogometaš Wolfsburga, Grafite moći će krenuti u gradnju obiteljskoga seoskog gospodarstva...
Vidi originalni članak

S njima bi strijelac trenutačno 24 prvenstvenih golova ove sezone poravnao rekord sunarodnjaka Ailtona, koji je s 28 bundesligaških golova vodio Werder do naslova prvaka u sezoni 2003/2004 godine. Igrao je tada u paru s Hrvatom Ivanom Klasnićem. To Ailtonovo postignuće i dalje je rekordan golgeterski učinak u jednoj bundesligaškoj sezoni kad su nenjemački nogometaši u pitanju.
- Rekao sam Grafiteu: 'Stigneš li moj rekord, poklonit ću ti kravu i konja!' - obećao je Ailton (36), danas nogometaš brazilskog drugoligaša Campinensea i strastveni ljubitelj rodea, šest godina mlađem Grafiteu.
Na pitanje koliko je izgledno da se to dogodi, Ailton je kazao:
- Zašto ne? Grafite je u izvrsnoj formi, baš kao što sam ja u to vrijeme bio igrajući u Bremenu!
Grafite, kaže, nema ništa protiv poklona, pogotovo s obzirom na činjenicu da bi ti golovi gotovo sigurno doveli do Wolfsburgova osvajanja naslova prvaka.
- Rado ću primiti Ailtonove poklone. Onda više neću morati iz Njemačke u Brazil putovati autom. Radije ću dojahati na konju...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare