To je to što me zanima!

Ajdin Hasić, napokon: Dinamov talent potpisat će za Bešiktaš

Turski velikan Bešiktaš, tvrde tamošnji mediji, potpisao je ugovor sa BiH veznjakom Ajdinom Hasićem, 18-godišnjim bivšim Dinamovim talentom. Čeka se i službena potvrda medijske tvrdnje
Vidi originalni članak

Izgleda da je gotovo. Nakon što je po odlasku iz Dinama upao u crnu rupu treniranja bez utakmica i ugovora sa bilo kojim klubom, Ajdin Hasić (18) uskoro će potpisati ugovor sa turskim Bešiktašem u kojem trenira već poduže.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hasić je godinu dana u trenažnome procesu sa Bešiktašem, a turski mediji najavljuju da će konačno staviti i potpis na ugovor s klubom u kojem je bez ugovora bio godinu dana.

Istanbulski klub promijenio je vlasnika, umjesto Fikreta Ormana na vrh je došao Ahmet Nur Cebi kojem Hasićev dogovor sa prethodnikom nije imao nikakvu težinu.

No izgleda da je dogovor napokon postignut i da će veliki talent mlade BiH reprezentacije, a nekad i Dinama, prestati gubiti vrijeme u iznimno delikatnom razdoblju svoje karijere.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 15.01.2020.

    Otiso medju svoje,sad je caci dusa na mistu...

  • DominikLivakovic1 15.01.2020.

    Kako loše napisan članak. Dečko uopće nije sporio sa Bešiktašem nego s Dinamom. Sud je presudio ako se ne varam u Dinamovu korist osim ako je ovaj novi predsjednik Bešiktaša ponudio Dinamu neki novac kako bi se ta saga završila. Sve u svemu, Hasiću, isp'o si kreten. Mogao si sada igrati u prvoj momčadi Dinama da ti tatin apetit za lokumima nije toliki. A nigdje boljih lokuma nego u Turskoj.

  • nostradamus 15.01.2020.

    Treba mu zabraniti da igra za BiH reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare