To je to što me zanima!

Dramatična pobjeda za finale! Hrvatska pobijedila Španjolce

Hrvatska je prošla u finale Europa Kupa nakon teške pobjede nad Španjolskom 12-9. Najbolji kod nas opet je bio sjajni Fatović s tri gola, a Barakude će u finalu igrati protiv Mađara koji su dobili Talijane...
Vidi originalni članak

Na oko uvjerljivo, ali u realnosti užasno teško! Nevjerojatno talentirani u plivanju, Španjolci su nam zadali velike muke. Mučili smo se s pokrivanjem, kasnili smo u blokovima, obrana nam je bila plaha u prvom dijelu, ali na kraju su Barakude skupile snagu i dobile neugodne Španjolce 12-9.

Krenuli su gosti žestoko u utakmicu. Poveli su jako brzo 2-0, i imali priliku povećati to vodstvo, ali uspjeli smo preko Lončara i Garcije vratiti se u utakmicu. Bili smo jako loši u obrani, no kada je to počelo funkcionirati, proigrali smo! Sjajne obrane Bijača i za čas smo preokrenuli i poveli 4-3 golom Bušljea devet sekundi prije kraja. 

Poveli smo u drugoj četvrtini i dva razlike, činilo se da smo ih slomili, ali ne ide to tako lagano. S dva gola su izjednačili i otišlo se sa 5-5 na predah uoči drugog dijela.

Početak treće četvrtine bio je fascinantan. Gotovo pa cijelo vrijeme igralo se gol za gol. Mi bi poveli, a Španjolci bi izjednačili. I tako sve do tri minute prije kraja utakmice. 

Fantastičnom serijom od 3-0 golovima Fatovića i Jokovića smo napokon slomili užasno teške Španjolce. Pokoja Bijačeva obrana, i bilo je jasno da je pobjeda naša. 

Sjajna obrana presudila je u zadnjoj četvrtini gdje smo primili samo jedan gol, no treba priznati da su nas gosti pošteno namučili.

Najbolji kod nas bio je Fatović s tri gola, dok su Lončar, Joković, Vukičević i Bušlje zabijali po dva gola. Hrvatska će u finalu igrati protiv Mađarske koja je pobjeda Italiju 12-11.

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • mica trftaljka 07.04.2019.

    Jednostavno dvije reprezentacije haraju svijetom s to je NASA hrvatska i Srbija sto se tice vaterpola

  • smetlari 07.04.2019.

    Prestranoooo, Nemogu vjerovati da se ne prikazuju utakmice svjetskih prvaka, V A T E R P O L I S T A. Sram vas i stid bilo, za što ja plačam pretpalatu. BRAVO BARAKUDE NAŠE, SVAKA VAM ČAST. SAMO DO KRAJA. Ljubi Vas sa deep poštovanjem baka Nataša iz Rijeke.

  • 06.04.2019.

    Bravo dečki

Komentiraj...
Vidi sve komentare