To je to što me zanima!

Ajmo, 'barunice'! Dobro zvuči...

Predlagali ste i lavice, niprije, murine, čegrtuše, jegulje, ćamilice, zengice, pčelice, kobre, vražice, tigrice, chuck norissice, sokolice, vatrene, hrvatske gromovnice, vučice, terminatorke..., ali dva su prijedloga iskočila kao najpopularnija
Vidi originalni članak

U nešto više od pola dana čitatelji 24sata, naravno i navijači hrvatskih rukometašica, poslali su nam više od stotinu prijedloga koji su nadimak zaslužile naše junakinje u Danskoj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao i uvijek, ima tu dosta duhovitih, pokrenule su se i rasprave, ali nekako ste najsložniji da djevojkama odgovara nadimak 'barunice'.

Jer, slaže se dobar dio navijača, to je titula koju su nosile žene u Hrvatskoj i zato nam je bliskija i prihvatljivija nego, primjerice, kaubojke.

Taj je prijedlog izazvao najviše rasprava jer jedni ga smatraju prikladnim zbog muških kolega, dok drugi smatraju da nije prikladan jer nema veze s Hrvatskom.

Drugi je najpopularniji prijedlog 'šokice', kao složenica od 'kraljica šoka', kako su djevojke rekle same za sebe, i Šoka, što je nadimak izbornika Nenada Šoštarića u rukometnim krugovima.

A ostalo? Ma bilo je tu svega. Predlagali ste i lavice, niprije, ponosne, murine, čegrtuše, jegulje, ćamilice prema ponajboljoj igračici Ćamili MIčijević, zengice, pčelice, kobre, vražice, tigrice, chuck norissice, smjehuljice, ljepotice, kune, zlatne ribice, sokolice, kokice, vatrene, hrvatske dive, pahuljice, tratinčice, kraljice, hrvatske gromovnice, vučice, božice, mambe, piranje, krstarice, pume, terminatorke, tigrice, indijanke (jer su muški kauboji), zečice, skitnice, princeze...

Slobodno bacite još koji prijedlog pa ćemo nakon polufinala provjeriti s djevojkama koja se od vaših ideja njima najviše dopada.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Pobotchnick Leeyoobo 18.12.2020.

    Jaranice

  • dusansk 18.12.2020.

    “Otpisane”..... Prle, Tihi & Co.....

  • klokan_jack 18.12.2020.

    Opcenito ne pratim sport di zene igraju osim odbojke, ali bi mi bilo drago da danas udu u finale makar nebudem gledal kak nisam nit do sada pogledal nit jednu tekmu!! Sve u svemu sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare