To je to što me zanima!

Ajmo, Borna! Napravio rezultat koji nije uspio već pet mjeseci

Najbolji hrvatski tenisač imao je samo jednu pobjedu u osam mečeva od kraja rujna, a u Riju se polako vraća u formu, u pravo vrijeme uoči Davis Cupa. Za polufinale igra protiv Talijana Sonega
Vidi originalni članak

Strašno se Borna Ćorić muči s formom posljednjih mjeseci, a u Rio de Janeiru napokon je spojio dvije pobjede u glavnom ždrijebu jednog turnira.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon Argentinca Juana Londera, 61. igrača svijeta, najbolji hrvatski tenisač (32. na ljestvici) pobijedio je i domaćeg predstavnika Thiaga Seybotha Wilda, 206. s ATP ljestvice. Zagrepčanin je slavio u iscrpljujućem meču 6-3, 1-6, 7-6 (7-5) nakon dva sata i 18 minuta.

Posljednji je put Borna spojio dvije pobjede još sredinom rujna, na turniru u Sankt Peterburgu, gdje je izgubio u finalu od Daniila Medvedjeva. U rujnu je prošao prvo kolo i u kineskom Zhuhaiju, a onda zaredao sedam poraza u osam mečeva, pobijedivši tek Dominica Thiema na startu ATP Cupa.

U četvrtfinalu u petak navečer po hrvatskom vremenu čeka ga Talijan Lorenzo Sonego, 52. igrač svijeta. Dosad nisu igrali. A u petak će na teren u Dubaiju (oko 14 sati) i Petra Martić u polufinalu jakog turnira gdje je čeka Kazahstanca Jelena Ribakina, 19. na svijetu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VIM_2 21.02.2020.

    Sonego Ce ga glatko dobiti

  • Zlatan 10 21.02.2020.

    Rudar od tenisera

  • 21.02.2020.

    Ravnopravni protivnici podjednako kvalitete, nijanse su odlučivale. Brazilac se diže u formi skočio je na atp listi, već je 206-ti na atp listi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare