To je to što me zanima!

Bod ko kuća! Stativa, prečka i dva zicera - Vatreni se izvukli

Hrvatska i Engleska odigrale su 0-0 na praznoj Rujevici u drugom kolu Lige nacija. Englezi su bili bliže pobjedi, pogodili su stativu i prečku, a Rashford je dvaput bio sam pred Dominikom Livakovićem
Vidi originalni članak

Točno 93 dana nakon polufinala Svjetskog prvenstva, Hrvatska i Engleska opet su bile na suprotnim stranama. Ovaj put u nenogometnoj atmosferi, u tišini Rujevice, završilo je jednako tiho 0-0 u 2. kolu Lige nacija.

Hrvatska može biti puno zadovoljnija s ovih 0-0. Englezi su pogodili stativu u prvom dijelu (Dier) i prečku u drugom (Kane). Marcus Rashford u nastavku je dvaput bio sam pred Dominikom Livakovićem, ali mladi Dinamov golman pokazao je da se Hrvatska ne mora brinuti o toj poziciji. Kako je samo skinuo Rashfordu... Bio je to zicer za napadača Manchester Uniteda, ali tu je bio Livi.

Vidjelo se na igračima da im je teško igrati u ovakvoj atmosferi, pogotovo se to vidjelo kod Engleza u prvih 20 minuta koji nikad u povijesti nisu igrali pred praznim tribinama. Mi smo, nije baš za pohvalu, već navikli na to. Imao je Zlatko Dalić dosta problema sa sastavom, bez šestorice je još to i solidno izgledalo, bod je tu, možda je najbitnije da nismo izgubili.

Vatreni u ponedjeljak igraju protiv Jordana prijateljsku utakmicu, također na Rujevici, ali ovaj put u nogometnoj atmosferi, pred navijačima. Što se tiče Lige nacija, 15. studenog igramo doma protiv Španjolske, eto šanse da im uzmemo drugi set i pokažemo da je ono u prvom kolu bio samo loš dan. Zadnje kolo igramo protiv Engleske na Wembleyu 18. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 221

  • Irving 13.10.2018.

    Daliću, bježi što prije, jer ćeš izgubiti i ono malo kredibiliteta iz Rusije. Onda te nitko više neće htjeti. Nema više jedanaesteraca da nas spašavaju.

  • Blogerusa 13.10.2018.

    Da došli smo opet po starom šaljemo poruke na fifin račun koji bezobrazluk što bi mi da radimo što hoćemo.Što mi smatramo normalno u svijetu je to dno dna .A tekma je pokazala našu moć igre spori nemamo direktni pravac prema golu osvojen prostor gubimo u sekundi uvjek neki igrač vraća tu istu loptu nazad pa opet borba napred što je to ako je to nogomet onda sam ja King auf word.

  • kažemja 13.10.2018.

    Ajmo sad debili , urlajte opet onaj retardirani pozdrav ZDS, crtajte svastike po terenu , pa se poslije žalite kako je to iz opere a svastika je indijski simbol nečega . Zbog takvih glupih konjina , normalni navijači ne mogu gledati repku i to već više puta. Znači, nikad pameti pojedinci neće doći. Pitanje je samo što je slijedeće na redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare