To je to što me zanima!

Ajoj! Bivši igrač Reala prevario suprugu s njezinom najboljom prijateljicom, ona ih uhvatila

Umirovljeni argentinski nogometaš Fernando Gago našao se u Argentini u centru skandala nakon što je u javnost isplivalo kako je u vlastitom domu prevario suprugu
Vidi originalni članak

Bivša argentinska tenisačica Gisela Dulko (36) se prije nekoliko dana vratila kući iz popodnevne šetnje. Dozivala je supruga Fernanda Gagu (35) koji se nije javljao, a kada je otvorila vrata spavaće sobe, imala je što za vidjeti. Na 'djelu' je uhvatila svog supruga koji je spavao s njezinom najboljom prijateljicom Veronikom Lafite.

Umirovljeni argentinski nogometaš Fernando Gago našao se u Argentini u centru skandala nakon što je u javnost isplivalo kako je u vlastitom domu prevario suprugu s njezinom najboljom prijateljicom.

Bivši nogometaš Real Madrida i bivša tenisačica nisu se oglasili o njegovoj aferi, a njegova ljubavnica Veronika nestala je s društvenih mreža. Tamošnji mediji pišu kako je Gisela Dulko iselila iz obiteljske kuće zajedno s troje djece koje je dobila u braku s Gagom, a navodno je već podnijela zahtjev za rastavom braka. Također, djecu je ispisala iz škole u koju su išli zajedno s djecom njezine već sad bivše najbolje prijateljice. Prekinula je svaki kontakt s njom. 

Gago i Dulko su u braku bili od 2011. godine dok je on još igrao za Real Madrid. Upravo zbog njega je s 27 godina prekinula tenisku karijeru koja je jako puno obećavala. Bila je 26. na WTA ljestvici u singlu te osvojila četiri naslova, a posebno je briljirala u parovima gdje je bila prva na listi te osvojila čak 17 titula. No, zbog obiteljskog života odlučila je žrtvovati svoju karijeru pa je zaključila priču s tenisom.

Gago je pak od 2007. do 2012. godine igrao za Real Madrid, a uz to je bio član Valencije, Rome, Boce Juniors gdje je proveo osam godina, a karijeru je prošle godine završio u Velez Sarsfieldu. Za argentinsku reprezentaciju skupio je 61 nastup te je osvojio srebro na SP-u 2014. godine u Brazilu.

Posvetio se trenerskoj karijeri, prva stepenica bio mu je argentinski prvoligaš Atletico Aldosivi, no odstupio je nakon što se u javnosti pročulo o njegovoj nevjeri. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 02.10.2021.

    Ma šta me briga tko koga vara fuj🤮🤮

  • max2017 02.10.2021.

    prijateljice su blagodat za komotne likove...........

  • Antitroll 01.10.2021.

    Rubrika sport?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare