To je to što me zanima!

"Akademik" Petković sa Slavenom napisao povijest

Ujutro prije ždrijeba imat ćemo trening, a želim najjačeg suparnika, rekao je skromno Mile Petković nakon pobjede Slavena Belupa 2-0
Vidi originalni članak

Uzeo je zadnju loptu, puknuo je visoko preko tribine i sa sklopljenim šakama okrenuo se prema tribini, koja je zadnjih pet minuta stajala i skandirala Slavenu. Junak utakmice Bojan Vručina odigrao je sjajno! On, Jurić i Jajalo, uz podršku odličnog Purića, često su se poigravali obranom Arisa.
- Ako Dinamo vodi profesor Ivanković, onda je naš trener akademik Petković - rekao je na kraju utakmice euforični Slavenov navijač.
Trener "farmaceuta" našao je lijek za grčku momčad, nadoknadio minus iz prve utakmice i u ovom času s klubom iz Koprivnice piše najljepšu priču hrvatskog klupskog nogometa.
U drugom nastupu u Kupu Uefe prošli su Koprivničani u prvo kolo i tako u sto godina postojanja napravili svoj najveći uspjeh.
- Bila je to utakmica kao i svaka druga, mogli smo na kraju i izgubiti! Ujutro prije ždrijeba imat ćemo trening, a htio bih u prvom kolu najjačeg mogućeg suparnika - skromno je rekao Mile Petković. Nakon svega ne čudi da je za mjesta na stadionu koji prima samo 3000 ljudi prodano 2000 godišnjih ulaznica. Uz to domaćini su pokazali i pravu gospoštinu, ovdje grčke navijače nitko nije napao. Štoviše, prije utakmice sa Slavenovim su navijačima pili pivo i jeli ćevape u obližnjem lokalu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • brkang 29.08.2008.

    također sam dinamovac i jako mi je drago za mali klub poput slavena da se iskazao u euRopi protiv arisa , 4 puta većeg i jačeg kluba od slavena... samo hrabro srce i želja su napravili svoje ,čestitke !

  • Knight Cross 29.08.2008.

    Davno sam ja reko da je Slaven bolji od Hajduka najbolji odmah poslije dinama! zadnjih 2-3 godine on jedini prati koliko toliko dinamo! tak ce bit i ove godine idemo Slaven ti i donamo u Kup uefa!

  • mayhem26 29.08.2008.

    Čekaj samo da lešinari nanjuse dobru zaradu i eto ti Mamica i ostalih cigana u upravi kluba.Nece dugo potrajat,a igrači slavena ce se poceti masovno nuditi na europskoj \"štajgi\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare