To je to što me zanima!

Akcija imenjaka: Modrić spušta glavom, Jović zabija škaricama

Luka Jović zabio je sjajan gol škaricama na treningu Real Madrida, a pomogao mu je hrvatski kapetan Luka Modrić koji mu je dodao savršenu loptu. Gol je oduševio navijače kraljevskog kluba
Vidi originalni članak

Još je tjedan dana do početka prvenstva u Španjolskoj. Pred igračima Real Madrida je težak i važan zadatak, ostaviti iza sebe katastrofalnu prošlu sezonu i napraviti sve što je moguće kako bi se ona što prije zaboravila.

Zbog toga je i stiglo nekoliko jakih pojačanja. Najzvučnije ime svakako je Eden Hazard koji bi trebao biti nositelj Realove igre i koji je upravo zadužio donedavnu Ronaldovu 'sedmicu', a samim time si na leđa stavio i težak zadatak.

A tu je i Luka Jović, sjajni napadač koji je stigao iz Eintrachta i od kojeg se očekuje puno golova u bijelom dresu. Mali uvid dao je na posljednjem treningu kada je sjajno zabio škaricama Keyloru Navasu. Loptu mu je glavom spustio njegov imenjak, hrvatski kapetan Modrić, a Jović je sjajnim potezom rasparao mrežu.

Ako nešto slično ponovi na Santiago Bernabeuu, nema sumnje, bit će novi ljubimac Realovih navijača.

Sjajnim golom Jović je pokazao i da će potpuno spreman dočekati početak sezone, nakon što je ozlijedio gležanj u pripremnoj utakmici protiv Atletico Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Matija1611 10.08.2019.

    A gdje su strelice ...ovako iz videa se ne vidi toliko dobro

  • 10.08.2019.

    Sad ce zabit odma 30+ golova u sezoni, igracina ce biti sto posto, zlatna lopta!

  • makisa 10.08.2019.

    Jović će biti top igrač. Bravo majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare