To je to što me zanima!

Ako ne plate Hajduku, Fifa Al- Ittihadu oduzima šest bodova

Iako sankcija zvuči ozbiljno, čini se kako se čelnici Al-Ittihada i nisu zabrinuli. Njihov klub je u velikim problemima i šest bodova više ili manje ih neće spasiti
Vidi originalni članak

Fifa je zaprijetila oduzimanjem šest bodova Al-Ittihadu iz Saudijske Arabije ako na vrijeme ne plati dugovanje Hajduku za transfer Anasa Sharbinija.

Iako je Fifina arbitraža još u srpnju prošle godine naložila Al-Ittihadu da plati Hajduku 1,8 milijuna eura glavnice i kamate za transfer Anasa Sharbinija, toj se trakavici ne nazire kraja. Klub iz Saudijske Arabije nedavno je platio četvrtinu duga Hajduku, te su obećali kako će obavezu u cijelosti izvršiti. No više se ne javljaju. Hajduk ih je opet prijavio Fifi, koja im je zaprijetila oduzimanjem šest bodova ako dug do kraja ožujka ne plate u cijelosti.

No iako sankcija zvuči prilično ozbiljno, čini se kako se čelnici Al-Ittihada i nisu pretjerano zabrinuli. Naime, njihov klub je u velikim problemima i šest bodova više ili manje ih neće spasiti. Od Hajduka traže da im oproste kamate od oko 200.000 eura, no predsjednik Brbić neće za to ni čuti. 

Hajduku ''gori pod petama'', svaki euro od preostalih 1,5 milijuna eura im je od životne važnosti i zbog toga se na Poljudu s puno opreza odnose prema tom slučaju. Nitko ne želi komentirati detalje i sve su prepustili u ruke pravnika krovne kuće svjetskog nogometa, te se nadaju se kako će oni biti efikasni u utjerivanju duga.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • deratizatorica 26.02.2014.

    dobro da mamić nije kriv za ovo

  • duje912 26.02.2014.

    ajd fala bogu da od Šarbijina bar neka korist!!!!

  • rjd 26.02.2014.

    kako niste shvatili, ako njima oduzmu 6 bodova tih 6 bodova ce nadodat hajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare