To je to što me zanima!

Ako ste propustili nevjerojatan preokret Cedevite, one su krive

Cedevita je srušila Darušafaku 89-83 nakon što je gubila 17 razlike. Jednako spektakularne kao Cedevitin povratak bile su navijačice zagrebačkog kluba koje su raspametile sve u dvorani
Vidi originalni članak

Nekima su, nakon vrućeg nastupa u poluvremenu, zavrtjele tlo pod nogama pa su morali na zrak. Šteta za njih, jer nisu vidjeli što je Cedevita učinila dosad neporaženoj turskoj Darušafaki u Eurokupu.

PREOKRET ZA PAMĆENJE Cedevita okrenula -17 i dobila je Darušafaku u produžetku...

Turci su vodili gotovo cijelu utakmicu, ali Cedevita se na krilima 12 trica i sjajnog Roka Ukića koji je zabio 27 koševa, vratila i odvela utakmicu u produžetak, iako je u jednom trenutku gubila 17 razlike.

Zagrepčani su u produžetku poveli sa šest razlike (85-79), Turci se vraćaju s četiri uzastopna koša, a odluka je pala kada je 16 sekundi prije kraja Demetrios Nichols pogodio oba bacanja za 87-83, da bi potom Ramljak oduzeo loptu. 

Cedevita je stigla do četvrte pobjede koja ju je približila plasmanu u drugi krug jer je pala dosad neporažena turska momčad. Darušafaka predvodi skupinu s omjerom 6-1, a Cedevita je trenutno treća s 4-3 i u sljedećem kolu ide u goste Andorri. 

Naravno, sve pohvale idu i cedevitašicama, zgodnim navijačicama zagrebačkog kluba koje su također pokupile ovacije za svoj akrobatski nastup u vrućim hlačicama...

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • It's kišing 08.12.2017.

    Kepičići

  • Proletarac 07.12.2017.

    Košarka i cice, što očeš još bolje :-)

  • mandrillost 07.12.2017.

    Nista posebno,bolje su pizze u Dardinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare