To je to što me zanima!

'Ako zaustavimo Đalovića pola posla smo obavili...'

Matej Jonjić debitirao je za Hajduk u pobjedi nad Interom. Ozljede Maloče i Pandže otvorile su mu prostor u momčadi. Zaigrat će i protiv Rijeke...
Vidi originalni članak

Stoper Hajduka Matej Jonjić uspješno je debitirao u prošlotjednoj pobjedi Hajduka 3:0 u Zaprešiću. Premda se ni sam nije nadao da će dobiti značajniju minutažu, ozljede Maloče i Pandže, te preseljenje Vejića u drugu momčad, otvorilo mu je prostor koji je prema ocjeni trenera Poklepovića dobro iskoristio.
Sve je prošlo u najboljem redu, pobijedili smo i ja sam zadovoljan - kaže skromni Jonjić, koji je jesenski dio sezone proveo na kaljenju u Zadru.
- To mi je iskustvo puno pomoglo, sazrio sam i igrački i kao osoba i naučio neke stvari koje se ne mogu naučiti na treninzima.
Po svemu sudeći Jonjić će i u nedjeljnom derbiju protiv Rijeke zaigrati od prve minute.
- Dobro je da sam debitirao protiv Intera i probio led jer je Rijeka ipak puno ozbiljniji protivnik koji može iznenaditi. No nema straha, igramo dobro, uvjeren sam i da će biti puno naših navijača i da ćemo nastaviti seriju pobjeda. Ukoliko uspješno zaustavimo Đalovića pola posla smo odradili. Upoznao sam ga dok sam igrao Zadru i zaista je opasan, ni na trenutak ga ne smiješ ispustiti iz vida – kaže mladi reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • diehard911 09.03.2010.

    pa i minjaju ga svaka tri kola...

  • user_39492 09.03.2010.

    Jeste li primjetili da kad god dođe novi trener u hajduk,zaredaju se pobjede,sitite se miše,talijana pa sad špaco...možda da uvedu da se minja trener svako 3-4 kola,možda bi hajduk i bia prvak

Komentiraj...
Vidi sve komentare