To je to što me zanima!

Aktualni prvak protiv Osječana ove sezone nije uzeo niti bod

Osijek i Rijeka su ove sezone u prvenstvu odigrali tri utakmice, a u svim je susretima slavila momčad iz Slavonije. Riječani danas na Rujevici žele prekinuti loš niz protiv Osječana
Vidi originalni članak

Osijek - Rijeka 1-0, Rijeka - Osijek 1-2, Osijek - Rijeka 2-1. Tri utakmice u prvenstvu ove sezone, tri pobjede Osječana. Rijeka danas od 19 sati traži prvu pobjedu i prve bodove u susretima protiv Osječana.

Bit će ovo izravan dvoboj za treće mjesto u HNL-u.

-  Konačno možemo pričati o domaćoj utakmici, dugo vremena nismo igrali na Rujevici. Dolazi nam kvalitetan i atraktivan protivnik i to je dobra pozivnica svim navijačima - rekao je u najavi utakmice Matjaž Kek i dodao:

- Sastaju se dva protivnika koja su u vrhu lige i žele igrati, svaki na svoj način. Čeka nas kvalitetna, ali neizvjesna utakmica. Kvaliteta protivnika svima je jasna i to se vidjelo protiv Dinama u srijedu.

Kad su posljednji put igrali na Rujevici, Osijek je do bodova došao golovima Bočkaja i Grezde. Bio je to veliki preokret momčadi Zorana Zekića.

- Odlični smo u derbijima, muče nas male utakmice. Naš profil igrača više odgovara velikim utakmicama, kad se možemo povući i igrati na kontre - rekao je nakon pobjede u Maksimiru Mile Škorić, branič Osječana.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Iskrivljena antena 21.04.2018.

    Rise on Osijek dobitak zajamčen

  • Atomski Hajduk i bili tići 21.04.2018.

    Volio bi da Osijek dobije i da Hajduk ako ne osvoji bar bude 2 ali nekako mislim da ako ovo Rijeka dobije da če Rijeka završit 2 a Dinamo 3 a Hajduk 1! To bi bila nikad slađa sezona!

  • ččč 21.04.2018.

    X u šišku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare