To je to što me zanima!

Alarm u Parizu: Mbappéu je puknuo mišić, do 4 tjedna 'out'

Kylian Mbappé ozlijedio je zadnju ložu na nedjeljnoj utakmici PSG-a i Toulousea (4-0). Puknuo mu je mišić i Parižani će biti bez njega oko mjesec dana, a propustit će i reprezentativnu akciju
Vidi originalni članak

Napadač PSG-a i francuske reprezentacije 20-godišnji Kylian Mbappé morat će pauzirati "između tri i četiri tjedna" zbog puknuća mišića ozljede koju je zaradio u pobjedi od 4-0 nad Toulouseom u nedjelju.

To znači da će Mbappe propustiti dvije sljedeće utakmice reprezentacije kao i prvu utakmicu Lige prvaka, pišu francuski mediji.

Prema pisanju "Le Parisiena", "L'Equipea" i "RMC-a", pretrage su pokazale da je kod mladog francuskog nogometaša došlo do puknuća mišića na stražnjem dijelu lijevog bedra.

Mbappé stoga neće moći igrati za Francusku 7. i 10. rujna protiv Albanije i Andore u sklopu kvalifikacija za Euro 2020., a propustit će i prvu utakmicu Lige prvaka koja je na rasporedu 17. i 18. rujna.

Osim Mbappéa u nedjelju su se ozlijedili i Edison Cavani kao i Abdou Diallo, a od ranije su ozlijeđeni Ander Herrera (list), Thilo Kehrer (stopalo) i Julian Draxler (stopalo).

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • JA.SAM.JAKO.GLUP 26.08.2019.

    Puko misic i mjesec dana out!?!

  • potparol.fr 26.08.2019.

    Bolje sada nego u zavrsnici sezone ...

  • 26.08.2019.

    A što mu ne puče prije finala!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare