To je to što me zanima!

Alba: Zabio sam iz ofsajda? Ma baš me briga, suci su priznali...

Barcelonin nogometaš Jordi Alba zabio je vodeći gol za Španjolsku u pobjedi 4-0 u Bjelorusiji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. No Alba je bio u čistom ofsajdu...
Vidi originalni članak

Alba je zabio nakon vrlo lijepe akcije i krasnog proigravanja petom od strane klupskog suigrača Pedra, koji je kasnije i sam bio strijelac, i to trostruki. 

Ta je akcija u 12. minuti imala samo jedan sitni nedostatak. Alba je bio u očiglednom zaleđu u trenutku Pedrovog dodavanja. No, suci su priznali gol.

- Pedro me fantastično proigrao s petom. Vrlo sam sretan što sam postigao gol. Nije važno što sam bio u zaleđu. Suci su priznali pogodak i to je jedino bitno – ponudio je Alba izjavu kojom sigurno neće dobro sjesti zagovornicima fair-playa.

- Uvijek sam sretan kada zabijem gol. Osjećam se jako dobro i u Barceloni i u španjolskoj reprezentaciji – dodao je Alba, koji je u ogledu protiv Bjelorusije upisao svoj drugi gol u reprezentativnom dresu.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • SonjaJasminBenić 14.10.2012.

    i ja bi ga zabio bez problema,pa koliko puta ponište regularan gol,pa nikome ništa...kao da je on gledao...

  • DemyKnezevic 13.10.2012.

    kako je klose mogao priznati,a ne ovaj se još stime i hvali !!

  • japanokinez 13.10.2012.

    Izgleda da se svaki igrač koji se nađe u prilici za gol, mora zaustaviti, posavjetovat sa sucima i ako mu kažu da je sve čisto, zabiti, ako može zabiti. Zaboravih reći kako svi drugi igrači moraju ostati ukopani dok on ne završi razgovor sa sucima. Tada bi svi bili super pošteni, fer plej i zadovoljni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare