To je to što me zanima!

Albanski izbornik: Napadali su nas i u službenim prostorijama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovo je strašno. Nakon prekida susreta četiri naša igrača su ozlijeđena. Od samog početka utakmice atmosfera je bila napeta. Utakmica je bila jako loše organizirana
Vidi originalni članak

Nogometni susret Srbije i Albanije prekinut je u 44. minuti kada su zbog albanske zastave koju je na beogradski travnjak spustila bespilotna letjelica počeli neredi .

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović uspio je dohvatiti i skinuti zastavu, a zatim su na njega nasrnuli albanski reprezentativci Xhaka i Lila te Bekim Balaj . Na travnjak stadiona Partizana potom je utrčalo nekoliko navijača. Izbila je opća tučnjava , a engleski sudac Martin Atkinson prekinuo je utakmicu.

- Ovo je strašno. Nakon prekida susreta četiri naša igrača su ozlijeđena , a neki od igrača napadnuti su čak i u službenim prostorijama. Od samog početka utakmice atmosfera je bila napeta . Čitava utakmica je bila izuzetno loše organizirana . Jako ružna gesta Srba - rekao je nakon što se situacija smirila izbornik Albanije Gianni de Biasi .

'Svatko bi to učinio'

U 'obranu' svoje zastave protiv Stefana Mitrovića i Nemanje Gudelja krenuo je i Belaj koji ističe kako bi to 'svatko učinio'.

- Nisam se uopće uplašio u tom trenutku. To bi svatko učinio za svoju zastavu - rekao je Belaj nakon što je prekinuta tučnjava .

Idi na 24sata

Komentari 100

  • GoranTuk_1 16.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sports <3 15.10.2014.

    I kako da se igra u toj j Srbiji,kada nemaju uvjeta,pored ludackih navijaca!!Treba ih izbaciti iz kvalifikacija za Ep 2016 i za Sp 2018 g pa ce se onda spametovati,ali i tada tesko,pa od tih 30000 koliko ih je na stadionu,od tih je 20000 tisuca koji su dosli siriti mrznju i nacionalizam

  • 15.10.2014.

    Steta sto su vas pustili da odete iz Beograda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare