To je to što me zanima!

Aleksandar Ovečkin potpisao ugovor za moskovski Dinamo

Aleksandar Ovečkin, 27-godišnji ruski hokejaš na ledu i kapetan NHL momčadi Washington Capitalsa, nastavit će karijeru u KHL ligi i to u moskovskom Dinamu
Vidi originalni članak

S obzirom na aktualni "lockout"mnogi su se igrači iz NHL lige odlučili za iskorak odlaska (kod mnogih povratka) u Europu. Nakon što su rusku KHL ligu pojačali igrači poput Jevgenija Malkina, Sergeja Gončara i Ilje Kovalčuka, za takvo što se odlučio i Ovečkin, jedna od najvećih zvijezda NHL lige.

U ponedjeljak je Ovečkin proslavio 27. rođendan, a dva dana kasnije je potpisao za Dinamo u kojem je počeo veliku karijeru. Inače, imao je na stolu Ovečkin i daleko unosniju ponudu gradskog rivala CSKA, ali se nije odlučio za tu opciju.

Sa 16 godina je Ovečkin debitirao u Dinamu, a u klubu će ostati dok ne završi "lockout". Nakon Ovečkina sada se očekuje gdje će završiti još neke ruske zvijezde iz NHL lige, poput Pavela Dacjuka i Ilije Brizgalova.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • imran zakhaev 25.09.2012.

    mozda tebi nije jasno da rusi imaju para koliko i amerikanci, a te zvijezdice lete samo za parama...zasto bi se vratili iz majke rusije?

  • biberrr 22.09.2012.

    Ako Medvjedi zaista uđu u KHL,sljedeće sezone gledati ćemo Ovečkina i u Hrvatskoj!

  • lukaa1911 22.09.2012.

    lockout

Komentiraj...
Vidi sve komentare