To je to što me zanima!

Alen Halilović prvi je isključeni igrač u novoj sezoni Primere...

Ne može se poreći kako je start Alena Halilovića bio opasan i kako je nagazio protivničkog igrača Gayu, no sudac Gil Manzano mogao mu je progledati kroz prste jer je to bilo u borbi za loptu
Vidi originalni članak

Alen Halilović neće po dobru pamtiti prvu službenu utakmicu u novoj sezoni. Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac dobio je crveni karton u porazu njegova Las Palmasa kod Valencije 1-0 u prvom kolu nove sezone španjolskog prvenstva.

Igrala se 33. minuta kad je Halilović dosta neoprezno startao na lijevog beka domaćeg sastava Joséa Luisa Gayu. Visoko je digao nogu u borbi za jednu loptu i potom je nagazio protivničkog igrača po stopalu.

Iako se čini kako Halilović nije imao namjeru ozlijediti Gayu, glavni sudac Jesús Gil Manzano to mu nije uzeo kao olakotnu okolnost i dao mu je izravan crveni karton, prvi u novoj sezoni Primere.

Alen se ispričao Gayi, što bi ga moglo poštedjeti ozbiljnije kazne. No sigurno će propustiti iduću utakmicu protiv madridskog Atlética na domaćem terenu sljedeću nedjelju.

Valencia je pobijedila golom Simonea Zaze iz daljine na dodavanje Carlosa Solera u 22. minuti. U prvoj utakmici nove sezone Leganés je na svom stadionu svladao Deportivo Alavés zahvaljujući golu Gabriela Appelta iz 24. minute.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • fantazist 20.08.2017.

    Alen je u borbi prvi stigao na loptu. Namjera je ista kod oba igrača. Protivnik je simulirao, sudac naivno nasjeo. Nema ovo veze sa crvenim, a ja bih i žuti stavio pod upitnik. Ako da, onda obojici.

  • Rimen 19.08.2017.

    Zuti da,za crveni ne

  • innsbruck 19.08.2017.

    Ma veze s vezom crveni

Komentiraj...
Vidi sve komentare