To je to što me zanima!

Alen i Mario, dvojac koji može srušiti čak i opaku Španjolsku

‘ŠPANJOLCI’ Alen Halilović igra u Španjolskoj, Mario Pašalić je ondje igrao lani, a Nenad Gračan bez njih ne može ni zamisliti sastav hrvatske U-21 reprezentacije...
Vidi originalni članak

Jedan ponikao u Dinamu, drugi u Hajduku, jedan mesijevski razigran i prgav, drugi lampardovski odgovoran i ozbiljan. Jedan raščupani virtuoz, koji će protivniku prodati “tunel”, drugi uredno podšišani vođa, kapetan za primjer. Jedan je Alen Halilović, drugi Mario Pašalić...

- Na svakom okupljanju obojica su sve bolji u svakom smislu, vidi se da sazrijevaju i da im dodatnu kvalitetu daju igre na najvišem nivou u Monacu i Sportingu - kaže izbornik Nenad Gračan.

Koliko su njih dvojica različiti, najbolje oslikavaju odgovori na pitanje vide li se na Euru sljedeće godine.

- Mislim da se svatko iz mlade reprezentacije nada Euru, pa tako i ja - otvoreno kaže Halilović, a Pašalić skromno dodaje:

- Volio bih biti tamo... Tko zna, neka ja odradim dobru sezonu u Monacu pa ću, ako Bog da, biti u sastavu za Euro.

Halilović je zabio i San Marinu, Pašalić je dirigirao igrom, ali to je ipak bilo samo zagrijavanje za Španjolsku u utorak.

- Kažu da smo najbolja generacija u povijesti Hrvatske, ali to je nebitno. Prave pobjede mi tek trebamo ostvariti, prije svih ovu protiv Španjolske - misli Halilović, a loptu na zemlju spušta i kapetan Pašalić:

- Nismo još imali prave protivnike, ali ovo će biti pravi ispit. Dobro poznajem te igrače, igrao sam u Španjolskoj, ali puno toga ovisit će o nama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Marko Pejić 13.11.2015.

    ajmo Hrvati ,ma najači smo !

  • Marko Pejić 13.11.2015.

    Halilovic i Pašalić će biti legende kad budu stariji, dva kralja veze

  • strmi007 13.11.2015.

    Idemo,igramoooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare