To je to što me zanima!

Alex Ferguson: Gol razlika bi mogla biti odlučujuća!

Zabijamo puno golova. To bi moglo biti presudno za osvajanje naslova, smatra Sir Alex. Nijednom od 1989. gol razlika nije odlučivala o prvenstvu
Vidi originalni članak

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson izjavio je kako bi u borbi za ovogodišnji naslov Premiershipa gol razlika mogla biti presudna. Nijednom od 1989. godine gol razlika nije odlučivala o pobjedniku Premiershipa. Tada je Arsenal osvojio naslov ispred nosa Liverpoolu unatoč istom broju bodova.
Ferguson misli kako bi se ista stvar mogla ponoviti ove sezone, te da će biti tijesno do samoga kraja. Manchester trenutačno ima gol razliku plus 40, što je za četiri gola uspješnije od Arsenala i čak 19 od trećeplasiranog Chelseaja.
- Postižemo puno golova i nikad se ne zna, to bi moglo biti presudno. Želimo se osigurati da, ako će gol razlika odlučivati, budemo u prednosti. Uvijek sam govorio kako je dobra gol razlika jako važna - rekao je Ferguson.
United za Arsenalom zaostaje tri boda, a međusobno igraju u travnju na Old Traffordu. “Crveni vragovi” u sljedeće dvije premierligaške utakmice igraju protiv Fulhama i Derby Countyja, momčadi s dna ljestvice, koje su zajedno primile ukupno 102 gola. Manchesterovi strijelci su ove sezone u jako dobroj formi. Ronaldo je u svim natjecanjima zabio ukupno 29, Wayne Rooney 13, Carlos Tevez 15, a Louis Saha 5 golova.
- Povratak Sahe nam je jako važan. On je drukčiji od ostalih naših napadača. S njim u momčadi dobivamo na prodornosti i snazi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marko00 26.02.2008.

    mislim da bi to bilo loše

Komentiraj...
Vidi sve komentare