To je to što me zanima!

Alex Ferguson: Jedina istina o Rooneyu jest da ne ide nikuda

Sve priče koje ste čuli u posljednje vrijeme nemaju nikakvog temelja, rekao je sir Alex Ferguson i odbacio mogućnost da Wayne Rooney napusti Manchester United
Vidi originalni članak

Posljednjih se dana uskovitlala situacija oko Waynea Rooneyja, sjajnog engleskog nogometnog reprezentativca i napadača Manchester Uniteda. Neke od glasina su govorile da je na sigurnom putu prema Parizu.

Određeni ljudi koji rade u Paris St. Germainu, ili su u uskoj vezi s vjerojatno skorašnjim prvakom francuskog Le Championnata, su napominjali da je dolazak Engleza u Pariz gotova stvar. 

Istina, neki ljudi, poput trenera PSG-a Carla Ancelottija, su negirali takvo što, a sada se kroz izjave u Guardianu o tome oglasio i trener kluba s Old Trafforda Alex Ferguson.

- Jedina istina oko Rooneya jest ta da ne ide nikuda. Sve priče koje ste čuli u posljednje vrijeme nemaju nikakvog temelja - rekao je Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zujavac 20.04.2013.

    Da se riješe najboljeg igrača to je suludo, igrač koji igra srcem uvijek svugdje po terenu od napada pa do obrane....jako ga cijenim kao igrača i ne vjerujem da će on ikuda ići.

  • klitoris 20.04.2013.

    Zadnju tekmu Rooney je igro veznjaka... I to jako dobro, fenomenalan igrač

  • denis92 19.04.2013.

    ja se nadam da ce rooney zavrsit poput scholesa i giggsa

Komentiraj...
Vidi sve komentare