To je to što me zanima!

Alex Ferguson: Na vrhu smo, a ovdje ćemo i ostati

Bit će tijesno, no s oporavljenim Vidićem i Ferdinandom kojih nije bilo cijele sezone, imamo dobru priliku za naslov, rekao je Alex Ferguson
Vidi originalni članak

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson zračio je optimizmom nakon nedjeljne teške pobjede nad Liverpoolom (2-1) u sklopu 31. kola engleskog nogometnog prvenstva.
- Sada smo u fazi sezone gdje se mora pobjeđivati u svakoj utakmici, a mi smo vrlo konstantni u posljednje vrijeme. Bit će tijesno, ali mislim da s oporavljenim i svježim Nemanjom Vidićem i Riom Ferdinandom kojih nije bilo cijele sezone, imamo dobru priliku za naslov – rekao je Ferguson.
Ove bi sezone utrka za naslov mogla biti jedna od najtijesnijih u Premiershipu u dugom nizu godina. Trenutno je Manchester United na vrhu sa 69 bodova, s dva više od drugoplasiranog Arsenala i četiri više od trećeplasiranog Chelseaja koji ima i utakmicu manje.
- Protiv Liverpoola smo na trenutke igrali dobro, dok smo se na trenutke malo gubili koncentraciju. Ali ostvarili smo važna tri boda i sada smo na vrhu i odlučujemo sami o sebi – zaključio je Ferguson, koji će ove sezone pokušati s “crvenim vragovima” osvojiti četvrti uzastopni i 12. ukupno premierligaški naslov.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Franky01 22.03.2010.

    Arsenal !

  • JAX 22.03.2010.

    a moj arsenal nemate sanse dobro igrate ali ste kod kuce i u menchestecu izgubili. 1-3 kod kuce izgubio od manchestera moga je manchester zabit jos najmanje 2 gola. dobro igrate ali nemate pojma s velikanima.

  • zelenooki18 22.03.2010.

    adi_barca_dinamo a koliko su cupali barcelonu molim te nemoj gluposti pisati hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare