To je to što me zanima!

Alex, kupi mi auto: Pogledajte što vozi cura igrača Arsenala

Alex Iwobi ima 20 godina i višak novca na računu. Njegova atraktivna djevojka Clarisse Juliette na Instagramu je pokazala kako mladi nadareni Arsenalov nogometaš troši dio tog novca
Vidi originalni članak

Kad vam na kraju svakog tjedna na račun 'kapne' 35.000 eura, nije problem kupiti, recimo, pozlaćeni Mercedes i Lamborghini. To je za mladog igrača Arsenala kao kupnja traperica i malo boljih cipela za ostale smrtnike.

Alex Iwobi ima 20 godina i višak novca. Njegova djevojka Clarisse Juliette na Instagramu je pokazala kako Arsenalov nogometaš troši dio tog novca.

Clarisse redovito objavljuje fotke na društvenim mrežama, a ovaj put je pokazala da je par obnovio i garažu i to posebnim verzijama Mercedesa i Lamborghinija.

Fotku je ubrzo nakon toga obrisala.

Iwobi je u prvu momčad 'topnika' stigao iz omladinskog pogona i nedavno je potpisao novi ugovor. Prošli vikend Nigerijac je bio među najboljim igračima u 4-0 gostujućoj pobjedi Arsenala kod Swansea Cityja u Premiershipu.

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • djberg34 22.01.2017.

    Nebitni i on i ona

  • Skårlia 21.01.2017.

    Igracima se kvartalno isplacuju plate zato nemojte pisat gluposti i izvlacit uzdahe ljudima kojima je 35000 eu san. 3 puta u godini dobiju placu eventualno bonus. Ovakvi tekstovi samo govore da 24 sata dosta nagadja .

  • ArinetaCrljenic 20.01.2017.

    Klasicna sponzorusa od nekale se mora krenut, objavljivanje 99% slika same sebe u oskudon robici, izbacenih dojki je dokaz koliko ona ustvari voli Alexa, sreca pa nije trazila stan da joj kupi jer vjerovatno bi zgradu dobila, a ovaj glup ko stup kao i vecina nogometasa samo daj sto ljepsu zadzat cu je lovom i tako to, jao majko mila...pa zar ni jedan nogometas nemoze naci neku normalnu ili su zoliko plitki, a zene zar ste toliko plitke i da se prodajete za mercedes, uzassss kud ide ovaj svjet, i najzalosnije je u tome svemu sto ti nogometasi 90% njih je zavtsilo jedva srednju skolu nemaju pojma sta nakon nogometa, ne ulazu pametno taj novac naprosto uzivaju u trosenju a na kraju ce nazalost zavrsiti kao Gascone, knjigovodze ce ih pokrast, uzet ce mu drzava imovinu nece platit porez i te brije...i onda su ti nogometasi uzor djeci, Messi uzor prijeti mu zatvor za porez komedije u koga se djeca ugledaju danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare