To je to što me zanima!

Alexu Witselu 10 utakmica suspenzije zbog loma noge

Belgijski nogometni savez izrekao je veznjaku Standarda iz Liegea 10 utakmica kazne nakon što je slomio nogu Poljaku Marcinu Wasilewskom
Vidi originalni članak

Nogometni savez Belgije pokazao je kako se primjereno kažnjavaju nogometaši koji neopreznim potezima uzrokuju teške ozljede suparničkih igrača. Mladom belgijskom reprezentativcu Alexu Witselu izrečena je kazna od deset utakmica neigranja nakon što je u susretu svog Standard Liegea i Anderlechta slomio nogu Marcinu Wasilewskom. Platit će i 2500 eura kazne. Suspenzija će dvadesetogodišnjaka udaljiti s terena do 23. studenog ove godine. Ako Uefa reagira, mogao bi propustiti i neke susrete Lige prvaka, u kojoj Standard počinje 16. rujna protiv Arsenala. Zanimljivo je napomenuti da je Birminghamov Martin Taylor dobio samo tri utakmice kazne nakon što je slomio gležanj Eduardu prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 02.09.2009.

    taylor je dobio samo 3 jer je englez a eduardo hrvat...da je kojim slucajem ode ozljeđen hrvat dobio bi manje...urota protiv hrvata ja mislin da to triba sve pobit i raširit hrvatsku po svitu...ajmooooooooo spermićiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • HBCRO 02.09.2009.

    Kad se dogodi ovakav strašan lom onda bi takvi grubijani trebali izbivati sa terena dok im se ne vrati žrtva na terene pa bi malo više pazili.Al bravo za njih-i tih deset tekmi je nešto.A onaj Taylor dobio samo 3 i još se njegov trener žalio da nije trebao dobiti crveni karton.Trebalo je i njega kazniti zbog idiotske izjave.

  • user_23141 01.09.2009.

    Hoce li za deset tjedana nesretnik sa slomljenom nogom igrati ponovo utakmice???!?!?!?? NEĆE!!! Dakle, kazna kostolomcu je sve samo ne primjerena!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare