To je to što me zanima!

Alisson 'out' na šest tjedana, Liverpool poseže za veteranom

Golman Liverpoola Alisson Becker (26) morao je izaći iz igre u prvom poluvremenu utakmice protiv Norwicha (4-1). Na golu ga je zamijenio novopridošli Adrian (32), a Klopp će sad pozvati veterana Lonergana (36)
Vidi originalni članak

Alisson će izbivati s terena bar sljedećih šest tjedana, prenosi Daily Mail. Tako će prvi golman Liverpoola neočekivano postati Adrian (32) koji je ovog ljeta stigao iz redova West Hama

Prema navodima engleskih medija, brazilski je golman napustio stadion u kolicima. Na pitanje novinara radi li se o rupturi mišića kod Alissona, menadžer Jurgen Klopp odgovorio je: 'Možda'. Ako se zaista radi o rupturi, Becker će morati izbivati i dulje vrijeme. Tako bi golman 'redsa' mogao propustit pet ligaških utakmica te prvu utakmicu u Ligi prvaka.

Kako bi u Liverpoolu imali dodatnu sigurnost, Klopp bi na mjesto trećeg golmana mogao pozvati veterana Andyja Lonergana (36) koji je ovog ljeta bio s 'redsima' na američkoj turneji te je branio u prijateljskoj utakmici protiv Seville koju su izgubili 2-1, a trenutno je bez kluba.

Kao slobodni igrač može potpisati za Liverpool bez obzira na to što je prijelazni rok završio, a u iščekivanju službene potvrde ozbiljnosti Beckerove ozljede, to bi se moglo i dogoditi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 10.08.2019.

    Nista lovrena na gol. Sigurno je na golu bolji nego u obrani

  • burky1990 10.08.2019.

    Nek sam si ga stavio u fantasy league

  • Istjerivacpravde 10.08.2019.

    Ne treba im golman kad zabijaju po 5,6 golova i sve osvajaju. Ynwa

Komentiraj...
Vidi sve komentare