To je to što me zanima!

Aljoša Vojnović: Nek’ mi zavide i svjetske zvijezde

Već u trećoj utakmici za Slaven Belupo napadač Aljoša Vojnović je opravdao uloženi novac. Klub iz Koprivnice doveo ga je iz Sesveta za 50.000 eura
Vidi originalni članak

Slaven Belupo je u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige u Makedoniji pobijedio domaći Milano iz Kumanova 4-0. Junak pobjede Koprivničana bio je 23-godišnji Aljoša Vojnović, koji je zabio prvi hat-trick u karijeri.
- Tri gola u pet minuta. Nije loše, mislim da mi mogu pozavidjeti i ponajbolji svjetski napadači - u šali je rekao Aljoša Vojnović, napadač Slaven Belupa. Vojnović je prošle sezone igrao za Croatiju iz Sesveta. U čitavoj je sezoni zabio samo pet golova, a sada je na samom početku zabio tri.
- Na povratku iz Makedonije suigrači su se jako našalili na moj račun. 'Zabij još dva i napravio si svoje za ovu sezonu’, govorili su mi aludirajući na mojih pet golova u prošloj sezoni. Nema mi druge nego im ispuniti želju već u uzvratnoj utakmici - kroz smijeh je kazao Vojnović.
Čelnici S. Belupa su Sesvetama za Vojnovića platili odštetu od 50.000 eura. Talentirani napadač je u karijeri igrao i u drugoj austrijskoj i norveškoj ligi, kako sam kaže, zbog spleta nesretnih okolnosti. Nakon S. Belupa Vojnović vjeruje da može ostvariti transfer u puno jaču ligu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gallaz 17.07.2009.

    Zabije 3 gola nekim toljagama i odma bi dobar transfer u europu. . . i ja sam u 4om osnovne pod tjelesnim u 30min zabio 6 golova pa neigram u milanu. . .

  • VezanIPriveden 17.07.2009.

    Dće nikad više zabit ni tri gola !! posrećilo mu se!!

  • dean-gtc 17.07.2009.

    Ma neznas ti hodati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare