To je to što me zanima!

Aljoša Vojnović: Osijek ostaje u prvoj ligi i moja brada ostaje

ŽIVOPISAN LIK Nema više ‘sulejmanke’, sad je brada malo kraća, nasmijao se Aljoša Vojnović. U Osijeku je bio zadnji vezni, a sad zabija hat-trick kao napadač
Vidi originalni članak

Ivo Šušak Osijek je preuzeo na samom dnu ljestvice i u samo tri kola je od posljednjeg mjesta došao do osmog. Svako kolo pomak naprijed i u Gradskom vrtu se sad sve lakše diše.

- Nama se nakon pobjede nad Splitom sve ‘odčepilo’. Otkad je došao Ivo Šušak, nema više ‘crnih rupa’ kod igrača. Donio je sa sobom neke nove metode i sve se pokrenulo - kaže Aljoša Vojnović, koji je u pobjedi nad Zagrebom zabio hat-trick.

Dolaskom Ive Šuška Vojnović je završio u napadu, a do tada je igrao zadnjeg veznog. Nije baš svakidašnja situacija da igrač može igrati te dvije pozicije.

- Kad sam se vratio u Osijek, rekao sam da mi nije bitno što ću igrati i to stvarno mislim - kaže Aljoša Vojnović i dodaje:

- Čuo sam priče o tome da sam dobri duh svlačionice. Malo sam živopisan lik, pa je valjda priča krenula od toga.

Njegov zaštitni znak postala je brada. Dok je igrao u Splitu, Aljoša je podsjećao na Sulejmana Veličanstvenog.

- Nema više ‘sulejmanke’, sad je brada malo kraća. Hoću li je obrijati ako ostanemo u ligi?! Neću, jer nitko od nas ne sumnja da ćemo izboriti ostanak - nasmijao se. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • acinhoo 04.03.2015.

    ne ostaje osijek u ligi sigurno zato sto mu pomazu hajduk i dinamo nego zato sto forsiraju igrace koji se zele prodat i sto bolje se unovcit za razliku od dinama i pogotovo hajduka koji prodaje muda pod bubrege sa svojim milijunskim kojekavim transferima da bi se lova oprala i cim bolje pokrala..tako da i igraci koji odu van se u uvise od 50 posto slucajeva propadaju a ovaki kao aljosa trunu u hnl-u...zasto?zato sto su podcjeneni..

  • Primera 03.03.2015.

    Jel ovo de Rossi? :D

  • karabaja23 03.03.2015.

    pa da djoni_gitara ali zaboravljaš da i hajduk redovito ostavlja bodove u gradskom vrtu, jel i to namišteno? muka mi je od takvih kojima je sve "namišteno"

Komentiraj...
Vidi sve komentare