To je to što me zanima!

Allegri: Nisu tehnika i brzina sve, Pjaca mora napredovati

Nogomet čini i žrtvovanje i raspoloživost momčadi. Mi smo Juventus i trebao obje te stvari od naših igrača i Marko to mora shvatiti ako želi postati velik igrač, rekao je Juventusov trener
Vidi originalni članak

Marko Pjaca u Juventus je doveden kao potencijalno velika zvijezda i budućnost 'zebri'. No brzo nakon dolaska u Torino Marko se ozlijedio, a nakon povratka s oporavka prilike dobiva na kapaljku. Iako ga većina hvali, pa čak i trener priča da je pred njim velika budućnost, Massimiliano Allegri sada mu je po prvi put uputio javnu kritiku.

- Pjaca ima vrhunske kvalitete, ali još mora napredovati, u nogometu se ne svodi sve samo na tehniku i brzinu - rekao je Allegri te nastavio:

- Nogomet čini i žrtvovanje i raspoloživost timu. Mi smo Juventus i trebamo obje te stvari od naših igrača i Marko to mora shvatiti ako želi postati velik igrač.

U nastavku konferencije za medije Allegri je pričao o ozlijeđenim igračima te najavio utakmice s Palermom i Portom.

Pjanić će biti dobro. Barzagli i Chiellini se oporavljaju, znat ćemo do nedjelje hoće li biti spremni za utakmicu s Portom. Sturaro će sigurno imati mjesto u prvih 11 u sutrašnjoj utakmici s Palermom. Dani Alves je pobjednik, dobro je, a i Lichsteiner se osjeća vrlo dobro. Marchisio je odradio dobar posao u utakmici protiv Cagliarija, ali još nije u idealnoj fizičkoj spremi i on to zna. Za Khediru ću razmisliti još danas, a sutra će Rugani ili Benatia početi u obrani

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Svetko 16.02.2017.

    Kako da napreduje kad mu neda da igra

  • strmi007 16.02.2017.

    Daj mu više vremena za igrati pa bude lik zabia

  • Karlo Butić Butigol 16.02.2017.

    A Dybala se inace vraca nazad i zrtvuje za momcad.Sto mrzim kad treneri uniste odlicne tehnicare i napadacki orijentirane igrace s tim forama o pozrtvovnosti,vracanjem iza i ta sranja.Svatko mora znati gdje mu je mjesto i pozicija.Kako je Rendkapp jedanput izjavio za Prosineckog kada su se suigraci zalili da se ne vraca prema iza i pomaze defanzivi,igrac s takvom tehnikom se ni ne mora vracati,samo mu dajte loptu da igra.Isto tako je Modricu "unistena"ta genijalnost u ofanzivi,a i Kovacic se u Realu sve vise pretvara u destruktivca a roden je da bude novi Kaka.Modric je puno ljepse igrao i atraktivnije u Tottenhemu kada je bio klasicna desetka.Sada je uzasno podcjenjen zbog slabe statistike,jer se stavio u sluzbu momcadi i trci za Ronalda i ekipu i onda dodu neki Mandrillosi koji se sprdaju.Nadam se da Kova biti prgaviji od Modrica kao Prosinecki nikog nije sljivio na terenu.100%talent 100%igracka drakost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare