To je to što me zanima!

Allegri: Pjaca? Vraća se ubrzo, a Mandžukić ulazi u prvih 11

U napadu počinju Mandžukić i Higuain, a zaigrat će i jedan od trojca Asamoah, Marchisio, Rugani. Marchisio će nam donijeti puno toga, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić ispao je iz prve postave Juventusa dolaskom Argentinca Gonzala Higuaina. Stalni član prve postave hrvatske nogometne reprezentacije ulazio je s klupe i tu i tamo počeo koju utakmicu od prve minute. Allegri je oformio argentinski tandem u napadu, no ozljedom Paula Dybale Mandžo se vraća u prvu postavu.

- U napadu počinju Mandžukić i Higuain, a zaigrat će i jedan od trojca Asamoah, Marchisio, Rugani. Marchisio će nam donijeti puno toga, ali nitko ne smije zaboraviti da je izostajao šest mjeseci. Mogu li Mandžo i Pipita igrati zajedno? Naravno da mogu - rekao je Allegri pa se okrenuo Pjaci:

- Pjaca? On se neće vratiti do sljedeće reprezentativne stanke. Vidjet ćemo kako će proći pregledi koje ima ovih dana. On i Dybala su zapravo jedini koji su nam ozlijeđeni. Chiellini je spreman, Cuadrado bi trebao što više utakmica započinjati, a što se tiče Buffona, on je dobio malo odmora i sutra će braniti Neto. Hoće li Kean dobiti par minuta za debi? Vidjet ćemo - pojasnio je Allegri.

Talijanski stručnjak je također napomenuo da su kritike Daniju Alvesu nepotrebne jer je on zadovoljan njegovim igrama. Juve je za vikend izgubio 1-0 na gostovanju kod Milana.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • RobertRakic 26.10.2016.

    Manzukic je nula!!!!

  • pfc 25.10.2016.

    Sutra zabijaju i Mandzo i Higuain

  • Dalmacija u srcu 25.10.2016.

    Neće taj više nikada zaigrati za Juventus, svatili su oni tamo koju su prevaru kupili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare