To je to što me zanima!

Allegriju se trese stolica, Rafa negira pregovore s Milanom...

Talijanski mediji pišu da se klima trenerski stolac Massimilana Allegrija u Milanu. Allegri je poveo Milan u sezonu s dva domaća poraza. Već se traži novi trener...
Vidi originalni članak

Allegri je Milan poveo u sezonu s dva domaća poraza u Seriji A (uz pobjedu kod Bologne), te remi na premijeri u Ligi prvaka. U utorak je belgijski Anderlecht uzeo bod na San Siru odigravši utakmicu bez golova.

Mediji u Italiji pišu kako Milan polako započinje pregovore s drugim trenerima te da je Allegriju dovoljan još samo jedan kiks za odlazak s mjesta trenera.

Tako se pisalo i o Španjolcu Rafaelu Benitezu, kao mogućem nasljedniku. Podsjetimo, bivši trener Liverpoola i Intera je bez posla od prosinca 2010. godine, kada je dobio otkaz u Milanovom gradskom rivalu. No, njegov agent Manuel Garcia Quillon je odbio takve napise, barem zasad.

- Ne, nitko nas iz Milana nije kontaktirao, niti smo počeli bilo kakve pregovore. Ali, otvoreni smo za sve. Poslušat ćemo svakoga tko nam ima nešto za reći. Ne samo iz Serije A, već iz bilo koje druge lige. No, zasad nam mobiteli šute - rekao je Quillon.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • skibidibiiip 20.09.2012.

    ..ma po ovome što sam gledao Milanu nije falilo prilika, a bogami ni Anderlechtu. Malo golmani, malo se isfaljivalo, nego me zanima gdje je Robinho nestao, zna li iko išta...?!

  • JerkoMatković 19.09.2012.

    ma dobar je Allegri pa on je sa milanom osvojio prvenstvo, nego stvar je u upravi kako mogu prodati dva najbolja igrača i onda da kupe 2,3 igrča koji bi ih zamijenili, oni kupe prvorazredna pojačanja kao što su zapata,constant,acerbi itd.

  • grga1992 19.09.2012.

    ma joj navijam za juve ali žalim alegria nemožeš očekivati da nešto čovjek napravi sa ekipo koja se raspada ccc ..., sve najbolje prodaju i očekuju da ovaj nešto izmisli nemoguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare