To je to što me zanima!

Allen i Mavra 'u ništa': Zadar promašio produžetak u Koperu

Hrvatski sastav je u završnici smanjio zaostatak i u zadnjih 40 sekundi imao je pri vodstvu domaćina 81-78, dvije prilike tricom izjednačiti i možda izboriti produžetak. Međutim, Bryon Allen i Dominik Mavra su bili neprecizni
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 10. kola regionalne košarkaške ABA lige Zadar je na gostovanju u Kopru izgubio od Primorske sa 78-83 ostavši na začelju ljestvice sa svega jednom pobjedom.

Zadar je gubio veći dio utakmice, koncem treće dionice i sa 12 koševa zaostatka (45-57), dok je tri minute prije kraja imao devet koševa minusa (68-77).

Međutim, hrvatski sastav je u završnici smanjio zaostatak i u zadnjih 40 sekundi imao je pri vodstvu domaćina 81-78, dvije prilike tricom izjednačiti i možda izboriti produžetak. Međutim, Bryon Allen i Dominik Mavra su bili neprecizni.

Primorsku, koju vodi hrvatski stručnjak Jurica Golemac, su predvodili Ivan Marinković s 20 koševa i šest skokova, Lance Harris s 19 koševa te Marko Jagodić-Kuridža sa 16 koševa i sedam skokova.

Kod Zadra najefikasniji su bili Dominik Mavra s 26 koševa i Bryon Allen s 23 koša.

Na ljestvici vodi Budućnost s devet pobjeda i jednim porazom, dok Partizan, Cedevita Olimpija i Koper Primorska imaju po sedam pobjeda i tri poraza.

Cibona je deveta sa skorom 4-6, dok je Zadar na začelju s jednom pobjedom. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Golden_State 09.12.2019.

    Dogodine na Višnjik protiv Borca , Sutjeske i Novog Pazara.

  • 09.12.2019.

    Ističete glavne igrače Primorske u ovom susretu i stavite trojicu igrača sa najviše poena,a ne stavite Žan Marka Šiška i rekordnih 19 asistencija,a bio je blizu i triple double(falio mu je jedan skok)....Ali ne zamjeram toliko niste jedini,poučeni NBA-om s vremenom se kroz medije nametnulo da je jedina bitna statistika poeni,nije bitan niti broj pokušaja,niti broj izgubljenih lopti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare