To je to što me zanima!

Alonso i Raikkonen kandidati za Red Bull: Vettel želi Kimija

Preferiram Kimija. Trebam biti oprezan u izjavama, ali nemam ništa protiv Fernanda. Stvarno ga respektiram kao vozača, rekao je Vettel o tome koga želi u Red Bullu
Vidi originalni članak

Australac Mark Webber na kraju sezone napušta Red Bull, pa su već sad počela nagađanja tko će biti novi momčadski kolega aktualnog svjetskog prvaka Sebastiana Vettela.

Kao glavni kandidati 'isplivali' su Fernando Alonso (Ferrari) i Kimi Raikkonen (Lotus).

Alonso je u zategnutim odnosima s čelnicima Ferrarija, ali ako se pita Vettela u Red Bull baš nije dobrodošao. Nijemac bi radije vidio Raikkonena kao momčadskog kolegu.

- Preferiram Kimija. Trebam biti oprezan u izjavama, ali nemam ništa protiv Fernanda. Stvarno ga respektiram kao vozača. Ali Kimija respektiram na stazi i izvan staze jer je uvijek bio iskren sa mnom - rekao je Vettel.

Red Bull je navodno već ponudio 10-godišnji ugovor Kimiju Raikkonenu, pa bi on u momčadi ostao i nakon završetka vozačke karijere, ali to još nije potvrđeno. 

Tko će gdje na kraju sezone postat će jasnije vrlo brzo, najkasnije do kraja aktualne sezone.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jednatamo 08.08.2013.

    Mislim da bi Kimi trebao u Ferrari, a Alonso u RB, pa da Kimi sljedece godine bude prvi, pa da pokaze Alonsu da i novajlija moze lako pobijediti. Massa sto se mene tice moze sutra napustiti Ferrari...

  • BrunoSikac 08.08.2013.

    kimi je u zadnje 3-4 trke predobar on bi trebo ič Red bull

  • zagi 24 02.08.2013.

    Čekaj malo, ne kužim. Vetel respektira Kimija zbog njegovih vozačkih i karakternih osobina. A kako se onda Vetel ponio prema Veberu na početku sezone? Tu karakterne osobine nisu bile bitne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare