To je to što me zanima!

Alves došao kad je Barceloni bilo najgore, a sad ga otpisali

Došlo je vrijeme za oproštaj. Osam godina bio sam posvećen klubu i njegovim bojama. Ne možete zamisliti koliko sam otporan, zar ne?, napisao je Alves
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš Dani Alves (39) službeno je potvrdio da odlazi iz Barcelone jer nije dobio ponudu za produljenje ugovora.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alves se u Barcelonu vratio krajem prošle godine kako bi im pomogao kada im je bilo najteže, a imao je samo jedan zahtjev na koji u konačnici nisu pristali.

S obzirom na to da je Alves potpisao ugovor na godinu dana, a isti je na isteku, Katalonci su priopćili Alavesu da može neće ostati te da može tražiti novi klub. Brojni smatraju da je Barcelona izdala Brazilca  kojemu je bio cilj ostati u klubu kako bi se našao na popisu izbornika Brazila uoči Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Naime, Katalonci su zadržali Sergija Roberta (30) i produljili mu ugovor pa je Alves postao višak za kojeg više nema mjesta na Camp Nou. 

Alves je prvi put Barcelonu napustio 2016., nakon što je u njoj igrao osam godina. 

"Došlo je vrijeme za oproštaj. Osam godina bio sam posvećen klubu i njegovim bojama. Ali, kao i sve u životu, godine prolaze, putevi se razilaze, a priče pišu na nekim drugim mjestima. Pokušali su me otpisati. Ne možete zamisliti koliko sam otporan, zar ne?" napisao je Alves.

"Hvala onima koji su mi omogućili da se vratim i ovdje oprostim. Ne znate koliko sam sretan. Nadam se da vam neće nedostajati moja ludost. Onima koji ostaju od srca želim da stvaraju povijest kluba. Zatvara se jedan lijepi dio života i otvara još izazovniji. Živjela Barcelona", zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kajcf 15.06.2022.

    Najveci brazilski ludak i legenda. Hvala za sve Dani❤

  • NIKE 15.06.2022.

    Cirkus i marketing, ozbiljan si klub ne bi smio dopustiti ovakve poteze.

  • Space Burek 15.06.2022.

    Kada se vratio potpisao je ugovor na 6 mjeseci a ne na godinu dana kako u članku piše. Došao je pomoći ali i uhvatiti formu za poziv u reprezentaciju što je i napravio. Izbornik Brazila ga obožava tako da si je vjerovatno sredio put u Katar ali za Barcu više ne može ništa. Dobar je jedino kada Barca dominira ali ga nije lijepo gledati protiv Viniciusa, Guedesa i ostalih super brzih igrača. Godine su napravile svoje. Legenda Barcelone, Brazila i nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare