To je to što me zanima!

Amater ubacio pak u rupicu na golu i obogatio se za 50.000 $

Bila je to početnička sreća. Nisam znao gdje je pak nestao i šokirao sam se kad sam vidio da su svi počeli slaviti, rekao je Patrick Proteau koji je pogodio nevjerojatan šut tijekom utakmice NHL-a
Vidi originalni članak

Patrick Proteau postao je junak Montreala. Navijač hokejske momčadi Canadiensa pogodio je šut kakvog se ne bi posramili ni najbolji svjetski igrači toga sporta. A totalni je amater.

Srećković je tijekom druge pauze na domaćoj utakmici protiv Detroit Red Wingsa u NHL-u nedjelju odabran za čovjeka koji će imati tri pokušaja da osvoji sponzorske nagrade.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dali su mi palicu. Lijeva ili desna, u koju ruku da ga primim? Ne znam. Ne igram hokej - rekao je Proteau prije pokušaja.

No pogodio je prvi pokušaj s bliže udaljenosti i osvojio mini-hladnjak, potom je promašio šut s centra terena koji bi mu donio godišnje ulaznice za Canadiense.

Ostao mu je još jedan šut, s plave linije, daleko od gola, i to u malu rupu neznatno veću od paka. Nagrada? 50.000 dolara. Odapeo je i - pogodio. Tribine Bell Centera su eksplodirale.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila je to početnička sreća, nisam mislio da će ući. Pak je išao polako i odjedanput sam se zapitao gdje je. Kad su svi počeli slaviti, bio sam u šoku - kazao je Patrick, koji će nagradu iskoristiti na obitelj:

- Ići ćemo na odmor, negdje prema jugu...

"Ako zna klizati, dovedite nam ga", "zabio je golova koliko i mi na cijeloj utakmici", šale se navijači Canadiensa koji su izgubili 2-1, ali su barem imali malo razloga za veselje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 18.12.2019.

    I sta ce od tih para dati sirotinji u hrvatskoj, nista

  • Dr.Gonzo. 17.12.2019.

    Za pogoditi takvu rupicu bez dlaka, treba biti stvarno majstor .

  • kajzanavek 17.12.2019.

    Vjerujem da je ovo teže, nego dobit na lutriji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare