To je to što me zanima!

Američka golmanica Hope gola u novom izdanju 'Body Issuea'

Hope Solo (30) ponajbolja je svjetska nogometna golmanica. Reprezentativka SAD-a, skinula se za ESPN-ovo izdanje "The Body Issue" koje izlazi jednom godišnje...
Vidi originalni članak

Nisam se još privikla na to da me ljudi gledaju kao seks-simbol. U djetinjstvu su mi dečki stalno govorili: "Vidi je, kakve mišiće ima, mogla bi nas prebiti". No to se promijenilo. Moji uspjesi povezani su s mojim radom na tijelu, rekla je ponajbolja nogometna golmanica svijeta, 30-godišnja Amerikanka Hope Solo za ESPN.

Ona je jedna od 22 sportašica i sportaša koji su za američki sportski magazin ESPN pozirali potpuno goli. ESPN godišnje objavljuje posebno izdanje "The Body Issue" kojim veliča zdrav duh u zdravom tijelu nacionalnih sportskih zvijezda. Najviše je pažnje očekivano izazvala standardna golmanica američke nogometne reprezentacije.

Sve fotografije možete pogledati na ESPN-u.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pAlAčInKa 06.10.2011.

    za one crnce su trebali velike cenzure staviti!

  • vaha1 06.10.2011.

    ******************************************************************* Postavljen listić za srednji ulog na blog, posjetite: http://vaha-bet-tips.blogspot.com/ -najsigurniji parovi, najjeftinija pretplata, ne muljamo ljude, arhive za sve mjesece..posjetite nas. *******************************************************************

  • user_48142 06.10.2011.

    http://search.espn.go.com/body-issue/video/6 evo gimnasticarke. prezgodna jee :D ( video pocinje poslije onih sportskih s.anja.) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare