To je to što me zanima!

Amerikanci bi odustali od spojeva da repka osvoji SP

Čak 40 posto Amerikanaca ne bi išlo na ljubavne sastanke godinu dana ako bi im reprezentacija osvojila Svjetsko prvenstvo ovo ljeto u JAR-u
Vidi originalni članak

Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu, tako se bar često kaže. Da tu ima neke istine vidi se u anketi provedenoj čak i u nenogometnom SAD-u.
Naime, 51 posto od 20 tisuća ispitanih u Sjedinjenim Američkim Državama gladovalo bi tjedan dana kad bi njihova reprezentacija osvojila Svjetsko prvenstvo na ljeto u JAR-u. Njih čak 40 posto bi ne bi išlo na ljubavne sastanke cijelih godinu dana. 
U Italiji bi 70 posto naših susjeda dalo otkaz na poslu ako bi Azzurri uzeli trofej. Englezi se slažu s Amerikancima i najviše njih bi gladovalo.
Zanimljivo, u Slovačkoj, samo tri posto bi se odreklo bilo čega u zamjenu da se poboljša plasman njihove reprezentacije. Slovaci očito neće daleko dogurati uz ovakve navijače.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_36809 22.04.2010.

    moras bit prvoklasni kre.ten da bi se odrekao ichega zbog nogometa, zamisli oni napucavaju loptu za milione a ja krpam za kokice da bi gledao iz podrapanog kauča, yea right

  • legija_sb 22.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_37063 22.04.2010.

    slovanici su jedini normalni u ovoj prici

Komentiraj...
Vidi sve komentare